STEFANOS DÖD · Stefanos fiender samlas på puben för att minnas honom och fira att hans terrorvälde äntligen är över!

Han är känd som den mest ondskefulla man i Salem och har orsakat död, kaos och all möjlig förödelse för de flesta i stan under decennier. Men när Hope trodde att han var skyldig till Bos död, hämnades hon med ett dödligt pistolskott och Rafe hjälpte henne att snärja André för mord på sin egna far. Rafe och Roman är hittills de enda som vet att det egentligen var Hope som dödade stans ärkefiende. Den här veckan samlades familjen Brady och deras vänner på puben och firade Stefanos död genom att skåla med fin whiskey och dela sina värsta minnen av honom! Se specialavsnittet i sin helhet på Playdays här.

Stefano har plågat Salems innevånare så länge att de nästan har vant sig vid det. Hans död kommer som en lättnad för de flesta, men det finns ett par närmast sörjande. Chad erkänner att han kommer att sakna sin far och Theo Carver beklagar sin morfars död, eftersom han inte alls delar den allmänna uppfattningen om honom.

För ond för att dö?

Är Stefanos död en bluff?

Stefano DiMera har ”dött” flera gånger i serien förut och är känd för att återuppstå som fågeln Fenix ur askan. Den här gången blir det svårare, eftersom även skådespelaren Joseph Mascolo gick bort den 6:e december förra året. Han blev 87 år gammal och dog efter en kamp med sjukdomen Alzheimer. Tack vare en sedvanligt galen vändning i seriens handling, kommer vi dock att se både Stefano och Bo igen! De spökar för Hope och Chad i avsnitt som visas om ett par månader och det blir upptakten till en ny handling där Stefano DiMeras död ifrågasätts återigen och leder våra vänner från Salem på ett spännande äventyr!


Kommentera