FREDAG 10 MAJ 2019・Ted ångrar sin medverkan i Xanders elaka komplott – men är det för sent? Brady får en chock när han upptäcker att Nicole lever. Stefan och Gabi kan inte slita sig från varandra – igen!

För sent att ångra sig

Ted Laurent börjar ångra sin medverkan i Xanders plan i dag, när det framgår att skurken inte har några planer på att återförena lilla Holly med sin mamma i slutändan. Vad är syftet med Xanders komplott egentligen? Det enda vi får veta är att det inte handlar om pengar och att Xander rapporterar till en hemlig uppdragsgivaren (Kristen?) i telefon. Ted hotar med att dra sig ur komplotten. Nog för att han har betett sig oetiskt förut, men att kidnappa ett barn går över gränsen även för honom. Rafe anar oråd när Ted träder fram som hjälte och hävdar att han har fått kartellskurken Hector att ta på sig skulden för barnarovet och att barnet kommer att lämnas tillbaka om domaren går med på att utlämna honom till Mexiko.

Välkommen hem, Brady

Samtidigt växer Nicoles oro och frustration för varje minut som går medan Holly fortfarande är försvunnen. Hon kämpade för att ta sig tillbaka till livet och Salem, bara för att mötas av en förälders värsta mardröm. Brady är precis hemkommen från en affärsresa och får en chock när han hamnar öga mot öga med Nicole och inser att hon överlevde explosionen. Han försöker be om ursäkt för allt som har hänt, men Nicole har bara sin försvunna dotter i tankarna och kan inte ta ställning till det just nu. Till slut nås de av nyheten om Hectors krav för att lämna tillbaka flickan. Nicole kräver att polisen gör allt i sin makt för att rädda hennes dotter – ovetande om att det egentligen inte är kartellen som ligger bakom barnarovet.

Hatsex igen

Gabi smider fortfarande planer på att manipulera Stefan til giftermål och ta över DiMera Enterprises. I dag besöker hon Stefan med ett affärsproblem som ursäkt – och ser (som vanligt) till att mötet slutar med heta kyssar och sex. Samtidigt kommer Chloe hem och riskerar att upptäcka som pågår i Stefans sovrum! □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.