FREDAG 20 APRIL, 2018 · Abigail packar sina väskor för att separera från Chad – ska han lyckas övertala henne att stanna? Ciara presenterar sin nya pojkvän för vännerna. Jade föreslår att Claire gör något drastiskt för att bli känd. Nicoles situation med Scooter får ett lyckligt slut.

Låst läge

Chad och Gabis äktenskap har gått i baklås fullständigt och ingen lösning finns i sikte. Chad tar en promenad för att rensa tankarna och träffar Gabi i parken, ödesdigert nog. Han förklarar vad som hände, vilket Gabi redan visste, eftersom Kate berättade det. Hon beklagar Abbys oväntade beslut, men uppmanar honom att göra allt han kan för att vinna tillbaka hennes förtroende. Chad vet inte om det är möjligt. Samtidigt gråter Abby ut i Darios famn och klargör att det är över mellan henne och Chad. Hon kan inte vara gift med en man som trånar efter en annan kvinna. Abby går tillbaka till herrgården och packar sina väskor. När hon ska lämna huset hamnar hon öga mot öga med Chad, som gör ett sista desperat försök att få henne på andra tankar. Abby står fast vid sitt beslut – hon lämnar honom så att han kan gå vidare med livet. ”Du splittrar min familj” utbrister Chad och börjar gråta igen. Oavsett vad som händer med dem, kommer han inte att bli ihop med Gabi.

Skenet bedrar

Ciara presenterar sin nya pojkvän Wyatt för rumskompisarna. Claire gratulerar till hennes kap och hoppas att de ska bli lyckliga tillsammans. Theo har svårt att dölja sin svartsjuka. Senare planerar Ciara sin nästa dejt med Wyatt, helt ovetande om att förhållandet är en bluff. Wyatt har fått i uppdrag av någon att uppvakta henne. Claire blir besviken när hon upptäcker att antalet följare i sociala medier sjunker som en sten. Jade föreslår en drastisk lösning för att hamna i rampljuset och bli en kändis – spela in en sexvideo med Theo!

Slutet gott

Brady sparkar in dörren till ett hotellrum och befarar att Nicole har gått med på Scooters utpressning och har sex med honom. Till hans stora förvåning hittar han Scooter i säng med sin fru istället – utklädd till hans porridol ”Locker Room Lolita.” Det visar sig att Nicole övertalade Hillary att ta hennes plats i Scooters sexfantasi för att hitta tillbaka gnistan i deras äktenskap och det fungerade över förväntan. Senare när alla har kommit hem, ber Scooter om ursäkt till både Nicole och Brady för hans beteende och lovar att inte anmäla dem till polisen. När faran är över, inser Nicole att Brady tar fram hennes bästa egenskaper. När Scooter utpressade henne till sex var hennes första instinkt att skjuta honom, men istället har hon både löst sitt problem och räddat grannarnas äktenskap. Det är tack vare Bradys goda inflytande och nu inser Nicole att hon faktiskt älskar honom!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.