BRÖLLOP ・ Sonny måste gifta sig med sin utpressare – eller hamna i fängelse för mordförsök!

Leo har bevis

I somras när bedragaren Leo Starke slog huvudet i spismanteln och verkade dö, trodde Will och Sonny att de kunde sopa problemet under mattan – eller rättare sagt rulla in det i den och dumpa någonstans. Men härom veckan knackade deras plågoande på dörren, livs levande och mer hotfull än någonsin. Nu kräver Leo att Sonny håller sitt tidigare löfte och gifter sig med honom – eller hamnar i fängelse för mordförsök. Sonny och Will har försökt hitta en annan utväg, men när Leo avslöjar att han har foton som bevisar deras mordkomplott, tvingas Sonny gå med på hans befängda krav att sätta en ring på hans finger.

Inga alternativ

”Det här är förstås det sista som Sonny vill,” säger skådisen Freddie Smith (Sonny) till tidningen Soap Opera Digest. ”Han har precis återförenats med Will. Han föreställer sig sin framtid med honom. Han har drömt om det. Men när det kommer till kritan har Leo en så stor hållhake på Sonny och Will att de inte kan göra nåt. Sonny vill inte hamna i fängelse. Han vill inte att Will ska få problem. Han vill inte låta Ari förlora en förälder igen. Han vill inte att Titan ska drabbas. Att gifta sig med Leo är den bästa lösningen på de här. Det finns inga alternativ.” Leo njuter till fullo av Sonnys beslutsångest. ”Han har ett permanent hånleende på läpparna eftersom han håller i alla trådarna,” säger Smith. ”Leo får precis som han vill och han känner ingen ångest för det han gör.”

Oönskad svärson

Medan Leo försöker hitta någon som kan förrätta vigseln, berättar Will för Marlena om utpressningen och Sonny erkänner allt för sina föräldrar. ”Det är svårt,” säger Smith med en suck. ”Att måsta berätta tråkiga nyheter för sina föräldrar är aldrig kul. Sonny ångrar att han höll det här hemligt för dem, särskilt eftersom hans pappa är advokat.” Trots Justin och Adriennes ilska över hela situationen, övertygar Sonny dem om att han har övervägt alla alternativ och att gifta sig med Sonny är den enda lösningen. ”Till slut måste de gå med på det,” påpekar Smith. ”Det är smärtsamt för dem och gör att bröllopet blir ännu mer obekvämt, eftersom alla vet vad som pågår och att det är oärligt.”

Victor protesterar

När Leo får Sheila att ställa upp som vigselförrättare är det dags för bröllopet att gå av stapeln. När frågan ställs om någon har invändningar mot det här äktenskapet, höjer en oväntad person rösten – Victor. Han avbryter ceremonin och är chockad över att Sonny tänker gifta sig med skurken som drog Titan inför rätta. ”Ja, det känns skönt att Victor försöker rädda Sonny, men samtidigt känns det som att Farbror Vic, jag har övervägt alla alternativ. Mycket står på spel och jag måste göra det här,” berättar Smith.

Ingen bröllopsnatt

Bröllopsceremonin återupptas och till slut blir Sonny och Leo äkta makar på riktigt. Efteråt vill Leo diskutera parets bröllopsnatt. ”Leo vill att Sonny fullbordar sina äktenskapliga plikter. Han är redo att köra på,” säger Smith med ett skratt. ”Men Sonny vägrar. För honom är det här enbart en affärsuppgörelse – inget mer. Och han fegar inte för att säga till Leo vad han tycker.” Medan Leo försvinner iväg för att fira sin bröllopsnatt ensam, blir Sonny uppläxad av Victor. ”Farbror Vic ändrar uppfattning och säger Sabba inte det här. Håll dig borta från Will. Du kan inte förstöra det här, för konsekvenserna skulle bli förödande för alla,” säger Smith, och Sonny håller med om det. ”Sonny gör det här för sin familj, för Will och sig själv, för att skydda dem alla… tills han kan hitta en annan utväg.” □

En kommentar

  1. Pingback: I nöd och när Leo har lust! – Våra bästa år | Days.nu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.