TISDAG 23 APRIL 2019・Stefan blir tvungen ställa in sin planerade familjedag med Chloe när Gabi skrider till verket med sin plan för att förföra honom! Will är nervös inför operationen som ska avslöja om hans hjärntumör är dödlig eller inte.

Stefan vill ha en familj

Stefan DiMera är mannen som har allt – makt, pengar och en lyxig herrgård med betjänter som passar upp honom dygnet runt. Men han saknar en kvinna att dela det ljuva livet med. När Chloe gick med på att flytta in med sina barn hos honom, såg Stefan en chans att bilda familjen som han alltid har drömt om. Dessvärre har Chloe varit tydlig med att hennes kärleksliv måste vänta tills skurkarna från drogkartellen som vill döda henne har åkt fast. Hennes ultimatum sporrar Stefan till att göra allt i sin makt för att åstadkomma just det och i dag ger han Chloe hoppfulla nyheter – att hans säkerhetschef Ben Weston är skurkarna hack i häl och snart är mardrömmen över. Därför har Stefan tagit ledigt från jobbet i dag och tänker bjuda Chloe på en picknick i det gröna och lära hennes dotter att flyga drake. Han anar inte att dagen kommer att ta en helt annan vändning.

Gabi lägger in en stöt

Samtidigt får Gabi besök av Brady, som övertalar henne att gå vidare med komplotten med Stefan. Målet är att hon ska bli den nästa Mrs. DiMera och sen blåsa honom på allt han äger och har – samtidigt som Chloe blir ledig och ett lätt offer för Bradys oemotståndliga charm. När Gabi får reda på Stefans planerade utflykt, beger hon sig till herrgården med en påhittad företagskris som kräver Stefanos uppmärksamhet hela dagen. Stefan försöker bli av med Gabi, men när hon hävdar att hans största konkurrent Titan riskerar att sno åt sig en viktig affär, inser han att picknicken med Chloe måste ställas in. Gabi passar även på att väcka Stefans förtryckta lustar med förföriska inviter – medan hon klargör att sex mellan dem vore otänkbart eftersom de hatar varandra. Hur ska det här sluta? Samtidigt får Chloe sällskap i parken av Brady, som mer än gärna tar Stefans plats under picknicken!

Will ska opereras

En nervös dag väntar för Will. I dag ska han läggas in på sjukhuset för att göra en så kallad biopsi – ett vävnadsprov som tas av hjärntumören för att fastställa om den är godartad eller inte. Will och Sonny försöker hålla humöret uppe och hoppas på det bästa, men lilla Arianna blir orolig när hon får veta att en av hennes pappor kan vara allvarligt sjuk. Kate kommer hem till Victor för att försöka övertala honom att återanställa henne på Titan, när Maggie råkar försäga sig om Wills planerade operation i dag. Kate blir både orolig och besviken över att ingen har informerat henne om vad som pågår. Senare på sjukhuset när Will väntar på att bli opererad, drabbas han plötsligt av ett allvarligt krampanfall! □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.