TISDAG 9 MAJ 2017 · Paul blir övertalad att stanna i Salem några dagar till – kommer Will att verkställa sitt hot och avslöja vem hans pappa är? Adrienne och Lucas kommer varandra närmare, kanske lite för nära…

Salem rustar för en välgörenhetstillställning på torget och alla hjälper till på olika sätt. Pengarna ska gå till familjer som inte har råd att betala sina barns fritidsaktiviteter. Basebollkändisen Paul Narita är dagens stora dragplåster, samtidigt som Will mest ser fram emot att killen ska lämna stan så fort dagens aktiviteter är över. Will är fortfarande besluten att publicera artikeln som avslöjar att Paul är en DiMera, om inte hans mamma lyckas få med honom bort från Salem i kväll. Av en händelse råkar Marlena få syn på Wills surfplatta och blir förskräckt när hon läser vad Will har skrivit. Hon tar honom åt sidan och kräver en förklaring. Will berättar om fotot som avslöjar Tori Naritas lögner, och som bevisar att hon befann sig i Salem nio månader innan Paul föddes. Will anser sig tvungen att sjunka till utpressning för att rädda sitt äktenskap, men Marlena tycker inte att det är försvarbart. ”Det är fel” konstaterar hon helt enkelt, tydligt besviken på sin dotterson. Samtidigt blir Paul övertalad att stanna ytterligare några dagar för att samla in ännu mer pengar åt barnen. Tori får panik och vädjar till Will att inte verkställa sitt hot, samtidigt som John dyker upp och blir chockad när han känner igen Pauls mamma från förr! Kan det innebära att John Black är den hemliga pappan?

Abigail blir kritiserad från alla håll för att hon litar på Chad och inte misstror hans avsikter. Melanie får veta att Theresa är blodgivare och försöker utnyttja det i sin utredning av vad som pågår med doktor Mandrake. Lucas och Adrienne förenas i oron för sina söners problem, samtidigt som Adrienne erkänner att hennes egna äktenskap har havererat totalt sedan Justin erkände att han är otrogen. Samtidigt lindrar det ångesten över känslorna hon själv börjar utveckla för Lucas!


Kommentera