TORSDAG 8 MARS, 2018 · Chad släpper ilskan och har en romantisk återförening med sin fru. Rafe blir irriterad på Steve. En spåkvinna avslöjar vad som väntar i Kaylas framtid. Eric försöker rädda Hope från att dö av en infektion.

Chad släpper sin ilska

Sen Abigail kom tillbaka från döden har hennes och Chads äktenskap inte riktigt varit sig likt, men i dag gör de stora framsteg. Chad avslöjar att hans ilska nu har sjunkit till fyra på en skala från ett till tio. Abby hoppas få ner det till en etta innan kvällen är slut, vilket hon också lyckas med. När Andre och Kate avbryter deras romantiska hemmakväll, smiter de från huset och checkar in på Salem Inn istället, där de älskar med varandra för första gången sedan återföreningen. Kate och Andre lämnas ensamma för att planlägga kriget med familjerna Kiriakis och Hernandez och hur de ska få tillbaka den åtråvärda Orwell-applikationen. De diskuterar även sina olika åsikter om vem som är den rätta kvinnan för Chad. Andre hejar på Abigail, medan Kate är en supporter av Gabi.

Hopp och förtvivlan

Rafe är frustrerad över misslyckandet med att hitta Stefano i Prag och i dag går hans irritation ut över Steve. Herrarna är nära att puckla på varandra, så Kayla tar med sin man till ett kafé, medan Marlena stannar kvar och försöker lugna ner Rafes nerver. Steve och Kayla får sällskap av en spåkvinna som erbjuder sina tjänster. Kaylas handflata avslöjar både goda och dåliga nyheter. De goda är att hon och Steve ska gifta sig snart. De dåliga är att mörker, fara och svek kommer att drabba dem. Spåkvinnan ser även något annat som ger kalla kårar längs ryggraden – en fenixfågel, Stefano DiMeras välkända varumärke!

Hopes tillstånd förvärras

Eric försöker bota Hopes infektion med antibiotika, med dåligt resultat. När hennes feber når livsfarliga höjder, bär Eric iväg med Hope i sin famn och doppar henne i en iskall sjö utanför bondgården för att febern ska sjunka. När Hope fortsätter att yra och hallucinera om Rafe, befarar Eric att hon ska dö!


Kommentera