PRISON BREAK · Tre farliga skurkar rymmer från fängelset och kommer till Salem för att utkräva hämnd!

Det kan kännas som att skurkarna kommer undan med vad som helst i Salem, men genom årens lopp har en del av dem också dömts till långa fängelsestraff. I vissa fall var det så länge sen att de är bortglömda och livet har gått vidare, medan andra finns mer färskt i minnet. Vilket skräckscenario det vore om några av dem skulle lyckades rymma – vilket är precis vad som händer nu. Tre skurkar rymmer från fängelset och återvänder till Salem för att hämnas!

Släpp fångarna loss, det är vår!

Det hela börjar med att Marlena besöker Clyde Weston i fängelset. Han har begärt att få en ny psykiatrisk bedömning, men efter deras möte konstaterar Marlena snabbt att han är lika galen som nånsin. När hon har gått därifrån får Clyde sällskap av en nyanländ medfånge. Han kallas Orpheus och syntes senast i Salem för över 30 år sen, när han terroriserade familjen Brady och Marlena. Clyde och Orpheus jämför sina erfarenheter och börjar smida hämndlystna planer på att terrorisera innevånarna i Salem igen. De strålar samman med ytterligare en plågoande – Victors brorson Xander Cook, som dömdes till fängelse nyligen och också är intresserad av hämnd. Några dagar senare ska Eduardo Hernandez transportera de tre fångarna till en ny anstalt och då uppstår en situation som får ödesdigra konsekvenser. Eduardo utnyttjar möjligheten att döda en annan fånge som nyligen har hotat hans familj, samtidigt som bilen kör av vägen och alla skurkarna lyckas rymma!

”Orpheus” (Milo Harp)

Orpheus är en före detta ISA-agent som jobbade tillsammans med Roman Brady. När Roman råkade skjuta och döda hans fru under ett uppdrag, hämnades Orpheus genom att kidnappa Marlena Evans. Han fejkade Marlenas död, men Roman räddade henne. Man trodde att Roman dödade Orpheus, men hans kropp hittades aldrig efter en flygplanskrasch. Efter att ha suttit i fängelse i över 30 är Orpheus nu redo att utkräva hämnd mot sina fiender i Salem!

Clyde Weston

Bondlurken Clyde dök upp för nåt år sen och visade sig vara pappa till syskonen Jordan och Ben, som hade rymt hemifrån för att slippa undan ett liv i misär och våld. Clyde etablerade sin knarkhandel i Salem och lyckades konkurrera ut skurkfamiljerna DiMera och Kiriakis i den under världen. Han dejtade Kate Roberts, knivhögg Sonny Kiriakis och försökte skydda sin seriemördare till son. Slutligen lyckades JJ lura honom i en fälla och Clyde dömdes till fängelse.

Xander Cook (Alexandros Kiriakis)

Xander är Victor Kiriakis kriminelle brorson som kom till Salem för nåt år sen och lovade att han ville ta tag i sitt liv och bli en hederlig medborgare. Det visade sig snart att han hade andra avsikter. Han var inblandad i en komplicerad komplott tillsammans med Serena Mason. Han hade relationer med både Nicole och Theresa – kvinnorna som han nu återvänder för att utkräva hämnd mot när han rymmer från fängelset med sina nyfunna kumpaner!

Samtidigt hemma i Salem förbereder Brady och Theresa sitt bröllop och anar inte att deras lyckliga dag kommer att förvandlas till en mardröm när de förrymda fångarna dyker upp, beväpnade till tänderna!


En kommentar

  1. Pingback: Bröllop under belägring! – Våra bästa år | Days.nu

Kommentera