BRÖLLOP · Släkt och vänner samlas för att vara med när Steve och Kayla lovar varandra evig kärlek… igen!

Alla hjärtans bröllop

Det är Alla hjärtans dag i Salem och det finns väl inget bättre sätt att hylla kärleken än med ett bröllop! Och det är ett rutinerat bröllopspar som lovar varandra evig trohet. Steve och Kayla har nämligen gift sig två gånger förut, 1988 och 1990. Det första bröllopet 1988 utspelades på en lyxig båt och ceremonin fick till stor del hållas på teckenspråk eftersom Kayla hade en hörselskada. Senare skulle det bröllopet visa sig vara ogiltigt, så de gifte om sig 1990. Det äktenskapet höll faktiskt i 12 år, även om intriger och falska dödsbesked höll dem åtskilda under längre perioder. För några år sedan fick Kayla nog av att Steve hela tiden valde farliga spionuppdrag åt ISA för deras äktenskap, så hon begärde skilsmässa i hans frånvaro. Nyligen återförenades de och nu är det alltså dags att sätta lite ringar på finger igen.

För evigt?

”Den här gången ska det hålla för evigt” lovar Steve. Såna löften ska man akta sig för att ge när man lever i en såpopera. Vi kan avslöja att deras liv och äktenskap kommer att utsättas för prövningar igen väldigt snart när en hittills okänd son från Steves förhållande med Ava Vitali dyker upp i Salem!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Skådisarna berättar

Det nya bröllopet utspelas på Club TBD med Abe som vigselförrättare. Inte lika storslaget som deras tidigare bröllop, men Mary Beth Evans som spelar Kayla förklarade för tidningen Soap Opera Digest när de här avsnitten visades i USA att: ”Vi har gått igenom en sån resa och har ett sådant djup att vi inte behövde någon båt eller exotisk plats. Helt ärligt tror jag att vi hade kunnat stå i mörkret, med en enda lampa riktad mot oss och det hade gått bra.” Stephen Nichols som spelar Steve tillägger att ”Det handlade om oss, det var vår resa från allra första början som kulminerade i det här bröllopet och den här gången handlade det mer om vad vi sa till varandra. Våra löften. Vi pratade till varandra och förklarade varför vi älskar varandra. Steve var tvungen att tala om för Kayla en gång för alla att han inte hade varit här, den person han är i dag, eller kanske till och med varit död om det inte vore för henne. Han lät verkligen Kayla veta hur mycket han uppskattar henne. Vi kände båda två att det var viktigt att vi äntligen sammanfördes och gav varandra de här löftena. Vi sa sakerna som rollfigurerna hade sagt. Mary Beth och jag jobbade på det och gjorde det till våra egna repliker. Det var den bästa dagen jag haft sedan jag kom tillbaka till serien. Vi var delaktiga från början till slut och jag kunde känna kärleken omkring oss. Väldigt tillfredställande.”

En del av bröllopet ser du i klippet längre upp på sidan och du kan förstås se hela avsnittet på Playdays!

En kommentar

  1. Pingback: Krigets nästa offer! – Våra bästa år | Days.nu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.