MÅNDAG 25 FEBRUARI 2019・En kamp på liv och död utbryter när Jordan försöker döda både Ben och Ciara. Chad och Abigail hittar tillbaka till varandra. Rafe kräver att Ted håller sig borta från hans fru. Eric försöker hjälpa Sarah, som misstänker att Rex har varit otrogen ännu en gång.

När katten är borta

Alla hjärtans dag har blivit Alla hjärtans kväll i Salem. Rex hade planerat en romantisk middag med Sarah, men blir fast på sjukhuset med sin sjuka mamma, medan Eric och Sarah blir ”tvungna” att dela på den festliga måltiden istället. Det är ju onödigt att slänga god mat. Sarah tänker tillbaka på fjolårets Alla hjärtans dag, när Rex skulle skjutsa hem en söt sjuksköterska från jobbet och en snöstorm tvingade honom att övernatta på hotell. Plötsligt inser Sarah att det måste ha varit en lögn och att Rex förmodligen var otrogen med sjuksköterskan också. Trots Erics protester, bestämmer hon sig för att gå till botten med saken här och nu. Hon ringer till sjuksköterskan, som visar sig vara gift – med en annan kvinna dessutom, och man kan därmed förmoda att hon inte hade något intresse för Rex. Efter den pinsamma situationen konstaterar Sarah att hon alltid drar förhastade slutsatser. ”Du måste tro att jag är en paranoid galning.” Det gör inte Eric. Hennes impulsiva beteende är en del av hennes charm, anser han. Till slut kommer Rex hem med desserten, som visar sig ha blivit en felbeställning, så Rex erbjuder sig själv att vara Sarahs ”dessert” medan Eric får tillbringa resten av kvällen i ensamhet och äta munkar. Vad är väl en bal på slottet?

Den sista striden

En våldsam strid utbryter på sjukhuset när Jordan överfaller sin lillebror och försöker hugga honom med en av sina farliga sprutor! Ciara blir tvungen att ingripa för att rädda Ben, som till slut lyckas övermanna sin galna syster och är nära att döda henne. Lyckligtvis dyker Rafe upp i rättan tid och lyckas sära på de krigande syskonen. Jordan fortsätter hävda att Ben är en farlig mördare och att hon bara försökte skydda alla från honom, medan Ciara lovar att Ben är ett oskyldigt offer i dramat. Jordan blir arresterad och Rafe lovar att komma tillbaka och hämta Ben senare. När lugnet har lagt sig, blir Ben skärrad över insikten att han faktiskt var på väg att döda sin egna syster – han ville göra det. Betyder det att mördaren inom honom har vaknat till liv?

En oönskad kyss

Ted tvingar på Hope en kyss och får en utskällning till svar. Samtidigt dyker Rafe upp, men vi förstår att han inte blev vittne till kyssen. När Ted anklagar honom för att vara en dålig make som övergav sin fru, blir Rafe irriterad och kräver att advokaten håller sig borta från Hope.

Tillsammans igen

Sist men inte minst bjuds vi på en efterlängtad återförening när Abigail väljer att förlåta Chad och vill att de blir en familj igen. De älskar med varandra till tonerna av ljuv musik! 😍

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.