FADERSKAPSTEST · Chloes lögn riskerar att avslöjas när Deimos kräver ett faderskapstest, men sen kommer den riktiga chocken!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Förförd av en lögnare

När Chloe Lane fick veta att hon var gravid bestämde hon sig direkt för att pappan till barnet inte skulle få veta något. Några månader tidigare hade hon träffat en karismatisk man som kallade sig Robert när hon sjöng på en nattklubb i Chicago. Han förförde henne med sin charm, men hon blev chockad när han avslöjade sin rätta identitet – att han egentligen hette Deimos Kiriakis och var bror till Victor. Han hade medvetet hade letat upp Chloe på grund av hennes relation till familjen. Senare återvände Chloe till Salem och blev kompanjon med Philip i musikbranschen. Då fick hon veta att hon var gravid och förstod att Deimos var pappan. Eftersom Chloe inte ville ha något med Deimos att göra och inte ville utsätta sitt barn för hans ondskefulla inflytande, blev hon tacksam när Philip ville ta på sig papparollen. Nyheten att Philip och Chloe väntade barn möttes med stor skeptism, särskilt från Deimos som snabbt räknade ut att barnet borde ha blivit till när han och Chloe älskade med varandra.

Deimos är säker på sin sak

Trots att Chloe förnekar det bestämt, står Deimos fast vid att han måste vara pappan till barnet och påståendet att Philip skulle vara det är bara ett dumt påhitt för att hålla honom utanför. Efter att ha tillbringat 30 år i fängelse och missat många av livets stora hörnstenar vill Deimos ta igen förlorad tid och få det liv som han anser att han förtjänar – med en kvinna han älskar och ett barn. Kvinnan har han redan hittat i Nicole och barnet som Chloe bär på är pusselbiten som saknas för att hans liv ska bli komplett.

Kräver faderskapstest

Deimos anlitar Dario Hernandez för att spionera på Chloe och övertalar även henne och Philip att flytta in till Kiriakis herrgård, för att kunna hålla extra koll på mamman till hans barn. När Deimos får veta att Chloe har bokat tid hos en gynekolog utanför stan, följer han efter dit och klampar in på kliniken mitt under hennes undersökning. Han har med sig sin advokat Justin och ett domstolsbeslut som ger honom rätt att kräva ett faderskapstest, för att bevisa sin teori att han är pappan till barnet. Chloe blir förskräckt när hon inser att hennes lögn kommer att spricka nu. Deimos kommer att få reda på sanningen och sen kommer han att vara en permanent plågoande i hennes liv. Återigen ställer Philip upp som räddaren i nöden. Han vägrar låta det hända och lovar att faderskapstestet ska bekräfta deras lögn.

Fortsättning

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.