TISDAG 13 FEBRUARI, 2018 · JJ oroar sig för att förlora Gabi till sin svåger. Jennifer blir rasande när hennes mammas svek avslöjas. Adrienne kollapsar och hamnar på sjukhus.

Tre är en för mycket

JJ har svårt att fokusera på jobbet i kväll, eftersom hans systers ord ekar i hans huvud. ”Chad har gått vidare… med Gabi.” JJ har ju precis vunnit tillbaka Gabis förtroende – ska han förlora henne till sin svåger nu? Det är nog bäst att lägga in en högre växel på romantikfronten, så JJ planerar en överraskning åt sin flickvän i kväll. Samtidigt är Gabi ute på stan med Chad och varsin barnvagn för att titta på julskyltningen. De är sådär två millimeter ifrån att kyssa varandra flera gånger, tills JJ dyker upp och avslöjar sina planer för kvällen. När Gabi får problem med att hitta barnvakt, erbjuder sig Chad att låta Arianna sova över hos honom. ”Det är bäst för dig att du gör henne lycklig” tänker Chad högt för sig själv, även om han nog hoppas på det motsatta.

En moders svek

Jennifer exploderar av ilska när hon upptäcker att hennes mamma har vetat länge att Abigail lever, utan att lyfta luren och berätta det för henne. ”Fattar du vilket helvete jag gick igenom när jag trodde att min dotter var död?!” När Jen har lugnat ner sig, förklarar Laura att hon var tvungen att bevara Abbys hemlighet – hennes liv var bokstavligen beroende av det. Abby var tvungen att ta avstånd från alla som älskar henne, eftersom det medförde så mycket press. Jennifer förlåter sin mamma, men önskar ändå att hon hade hanterat situationen annorlunda.

Det stora beslutet är fattat

Adrienne är precis på väg att avslöja vem av de båda herrarna Lucas och Justin som hon vill dela resten av sitt liv med – när hon kollapsar på golvet. Sonny ringer efter ambulans och hans mamma blir inkörd till sjukhuset. Adrienne hävdar att hon mår bra och blir irriterad när alla ojar sig över hennes hälsa. Hon svimmade säkert på grund av stress, eller att hon inte har ätit på några veckor för att komma i brudklänningen. I väntrummet blir stämningen spänd när Adrienne först ber att få träffa Justin. Betyder det att hon har valt honom? Nej, i slutändan avslöjar Adrienne att Lucas är mannen som hon vill leva resten av sitt liv med. Frågan är hur långt det livet blir, för samtidigt blir Kayla djupt bekymrad när hon ser resultatet från Adriennes provtagning!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.