FREDAG 12 MAJ 2017 · Nyheten om Wills otrohet möts med blandade reaktioner, Paige förstår att hennes mamma fortfarande träffar sin hemliga älskare, och Xander visar sig vara släkt med en känd Salemit!

Wills otrohet med Paul Narita är dagens stora snackis i Salem och pryder morgontidningens förstasida. Mest upprörd över det hela verkar Victor Kiriakis vara. Ingen skadar hans familjemedlemmar ostraffat – framförallt inte hans favoritsläkting Sonny. Det blir Will varse om när han blir konfronterad av en beväpnad skurk i parken mitt på blanka eftermiddagen, som kräver att han följer med till Kiriakis herrgård under pistolhot! Victor rasar över Wills svek och konstaterar att han är lika falsk som sin mamma. Han hotar med allvarliga konsekvenser om han gör Sonny illa igen.

Wills arbetsgivare Zoe är mer positivt inställd till det som hänt. Will var rädd för att han skulle få sparken när skandalen kom ut, men Zoe är bara tacksam för att hennes reporter har blivit en rikskändis och är väldigt sugen på att få veta mer om hans senaste artikel om Paul. Hon anar inte att Will tvingades radera den, sedan det kom fram att Paul inte är någon DiMera, utan mest troligt John Blacks son. Marlena våndas över att bära på den här informationen, men Will kräver att hon håller det hemligt. Om Paul får veta att hans pappa bor i Salem, kommer han aldrig att lämna stan och fortsätta vara ett hot mot hans äktenskap. Samtidigt blir Sonny frestad att leta efter Wills nya artikel på hans surfplatta. Tydligen har Will glömt tömma papperskorgen, för där råkar Sonny klicka fram den och får en chock när han läser att hans före detta älskare är en DiMera.

Eve kräver att Daniel håller tyst om hennes sexskandal med JJ. Daniel förstår inte hur hon kunde ligga med sin dotters pojkvän bara för att hämnas på Jennifer. Eve anser inte att hon är skyldig honom nån förklaring och spelar på hans samvete genom att påpeka hur knäckt Paige skulle bli om hon fick reda på sanningen. Samtidigt har Paige hittat en jacka som hon vet tillhör sin mammas älskare. JJ får en klump i halsen när han ser den. Paige försöker förföra honom på soffan, vilket framkallar minnen från hans sexmöten med hennes mamma på samma soffa, och han blir så illa till mods att han måste lämna lägenheten.

Serena upptäcker att Xander har hållit sitt löfte och överfört 200 000 dollar till hennes konto. Nu behöver hon bara ge honom diamanterna och hoppas sen att han ska lämna stan. Hon anar inte att Xander har hittat andra anledningar att stanna i Salem. Först går han på dejt med Nicole, och senare gör han ett besök hos Victor… som kallar honom för sin brorson Alexandros.


Kommentera