MÅNDAG 6 NOVEMBER, 2017 · Abbys värsta mardröm blir verklighet när galne Ben kommer tillbaka! Steve är frestad att hjälpa en dam i nöd, men alla älskar inte en hjälte. Kayla får problem med sin hälsa.

Mardrömmen blir verklighet!

Abigail fortsätter att drömma och hallucinera om att Ben kommer tillbaka och hånar henne. Hon vet inte vad som är värst egentligen – tanken på att Ben kan återvända, eller risken att hon håller på att förlora förståndet. Samtidigt från Chad nyheter från JJ som kan vara positiva. Polisen i Kalifornien har gripit en man som försökte rymma över gränsen till Mexiko och det kan vara Ben. Chad blir förväntansfull och åker till polisstationen för att vara där när mer information inkommer. Till hans besvikelse visar det sig inte vara Ben, som fortfarande på fri fot.

Abby stannar hemma och intervjuar Ciara, som vill erbjuda sina tjänster som barnvakt åt lille Thomas. Tjejerna inser att de båda är offer för galna män. Båda två utger sig för att ha gått vidare med livet och må bättre än de egentligen gör. När Ciara har gått och Abby är ensam i huset, konfronteras hon med ännu en skrämmande vision av Ben. Hon vet att det bara är inbillning och anstränger sig för att förtränga hallucinationerna. Men när hon går upp till övervåningen med sin son, får vi se att polisvakten utanför blir överfallen av Ben, som tar hans nycklar och går in i huset! Senare hamnar Abby öga mot öga med sin plågoande. Hon inser att det inte är inbillningen den här gången, när han tar ett stadigt grepp om hennes arm. Galne Ben påminner henne om hur kära och lyckliga de var en gång i tiden och säger att han aldrig har slutat älska henne. Han vet att de kan få det bra tillsammans igen. Abby fruktar för sitt liv och tvingas spela med. ”Det var alltid bättre med dig” viskar hon och tvingar sig själv att ge honom en kyss!

Alla älskar inte en hjälte

Steve dränker sina sorger på puben efter att Kayla har slängt ut honom. Hon står inte ut med hans äventyrslystna och farliga impulser längre. Samtidigt får Kayla besök av Roman, som blir förvånad när han får veta vad som hänt. Kayla är förtvivlad, men fast besluten att gå vidare med livet utan Steve, trots att hon älskar honom, för att det är bäst för henne själv. Medan Steve deppar över sitt öde i baren, får han sällskap av en kvinna som han hjälpte ur en farlig situation för många år sen. Nu har hon hamnat i ännu en desperat situation och behöver hans hjälp. Steve är frestad att ställa upp, men ändrar sig när han inser att Kayla skulle ha rätt då – att han är besatt av farliga situationer. Han går hem för att prata med Kayla. Hon är inte hemma, så han lämnar ringen som hon gav tillbaka och en lapp där han skriver att han vägrar ge upp deras förhållande. Samtidigt på sjukhuset drabbas Kayla av yrsel och svimmar!


Kommentera