TORSDAG 11 MAJ 2017 · En konflikt uppstår mellan Daniel och Jennifer, Paige ger JJ ett ultimatum, och Eve får panik när hon hittar jackan som kan avslöja hennes hemlighet!

Det är en ny dag i Salem och Jennifer får en ovälkommen nyhet av sin son till morgonkaffet – han erkände för Daniel om sitt snedsteg med Eve. Han trodde att Daniel redan hade klurat ut det, så han kunde inte fortsätta ljuga. Jennifer befarar att det här förändrar allt, nu när ännu en person känner till sanningen. Hon går hem till Daniel för att försäkra sig om att han håller tyst om det här, men till hennes stora besvikelse är inte det så självklart. Daniel vet att lögner alltid kommer upp till ytan och han kan inte begripa varför Jennifer hjälper sin son att undanhålla sanningen. Jennifer blir irriterad och kräver att få veta – tänker han avslöja deras hemlighet eller inte?

Paige hjälper Cole med hans skolarbete och lovar att de fortfarande kan vara vänner – trots att hon är ihop med JJ igen. Tyvärr håller inte JJ med om det. Han gillar inte alls att Paige umgås med det puckot och kräver att hon bryter kontakten med honom. Paige blir irriterad och klargör att hon gör vad hon vill med vem hon vill – och om JJ inte kan acceptera det, så har de inget förhållande längre! Senare går Paige hem till Daniel för att lämna en leksak åt Parker och hamnar mitt i hetluften av hans gräl med Jennifer.

Theresa tvingar Eve att följa med till kyrkan och hjälpa till att sortera kläder från insamlingen. Eve försöker flirta med Eric, men Maggie sätter stopp för det. Senare får Eve syn på Daniels jacka bland de insamlade kläderna – jackan som JJ hade på sig den första kvällen de hade sex. Hon får panik och bestämmer sig för att stjäla jackan, för att undanröja eventuella ledtrådar.

Serena kräver att Xander överför 200 000 dollar till hennes bankkonto om han ska få diamanterna.


Kommentera