TISDAG 11 JUNI 2019・Claire kokar av svartsjuka när hon får veta att Tripp tänker rymma från landet med Haley. Ben är Claire på spåren, men det kan vara för sent. Eli anklagar Lani för att vara besatt av lille David.

Brandsäsongen är här

Sommar och bränder är ingen ovanlig kombination och som vanligt är det Salems egna naturkatastrof Claire som tänder gnistan – men den här gången är någon henne på spåren. Det börjar med att Bens undermedvetna vaknar till liv när han hör Claires ringsignal i mobiltelefonen – samma ljud som han hörde förra sommaren när stugan stod i lågor och Ciara var nära att grillas till döds. Bens redan starka misstankar att Claire låg bakom branden bekräftas nu ytterligare. Ciara vägrar tro att hennes väninna kan ha gjort något så hemskt, men faktum är att hon är på väg att göra det igen.

Det brinner i knutarna

När Claire träffar Rory i parken, får hon veta att Tripp har beställt falska pass och ska hjälpa Haley att ta sig till Kanada. Tydligen ljög han om att hälsa på sin pappa och tänker istället rymma från landet med sin nya fru! Claire tvingar Rory att avslöja var paret gömmer sig och tar sen första bästa färjan över till Smith Island för att hindra deras planer. När Claire tittar genom fönstret till stugan och ser sin pojkvän och Haley i en till synes intim situation, kokar hennes svartsjuka över fullständigt. Hon känner sig kränkt och förnedrad av deras svek och nu ska de få smaka på hennes heta hämnd! Claire hittar en dunk med tändvätska och dränker utsidan av stugan med den, innan hon plockar fram sin zippotändare och tänder på – besluten att låta Tripp och Haley gå samma öde till mötes som Ciara förra sommaren. Samtidigt får Ben syn på Rory och tvingar honom att berätta var Claire tog vägen. Ska Ben hinna ta sig till stugan och rädda sina vänner innan det är för sent?

Lani vägrar släppa David

Rafe har goda nyheter att bjuda på i dag. Läkaren har friskförklarat honom och han behöver inte sin armslinga längre. Det betyder att han inte behöver Lanis hjälp med lille David heller. Nu behöver hon inte vara barnvakt på heltid längre, utan kan återgå till sitt polisjobb och förhållandet med Eli. Dessvärre är Lani inte alls intresserad av det. Vid det här laget är hon nästan besatt av barnet och hon är övertygad om att han behöver henne. En frustrerad Eli börjar undra om de ens har något förhållande längre, eftersom David verkar vara den enda mannen i hennes liv nu för tiden. När han anklagar henne för att utnyttja någon annans barn för att bearbeta förlusten av sitt egna, uppfattar Lani det som en förolämpning och blir grymt irriterad. Det hela leder till ett bittert gräl som slutar med att Eli gör slut. Senare berättar Lani för Rafe att hennes förhållande med Eli är över och överraskar honom med en kyss! □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.