TISDAG 26 MAJ 2020 · Stefano bjuder in till bröllop mellan honom och Marlena. Tony och Kristen inser att både Chad och Marlena är hjärntvättade. Ska John hinna rädda sin Doc innan det är för sent?

I nöd och lust

Nyheten att Stefano ska gifta sig med Marlena möts med förvåning och misstro från Kristen och Tony, som konstaterar att Marlena aldrig skulle göra det frivilligt – om hon inte är hjärntvättad. Samtidigt står Marlena och speglar sig i sin brudklänning när John dyker upp i det undermedvetna och vädjar till henne att inte göra det här misstaget. Tony och Kristen hotar med att ringa polisen, men Chad tvingar dem att ställa upp som vittne och brudtärna under pistolhot.

Räddningen är på väg

När Abigail går ner till källaren för att kolla om något skumt pågår, blir hon överfallen av Gabi som slår henne medvetslös med en flaska! När Abby har piggnat till får hon veta att hennes make låste in Kate och Gabi – och att Stefano har hypnotiserat honom med ordet ”la famiglia.” Anna lyckas spåra Tonys mobiltelefon med hjälp av en app. Samtidigt minns Hope att Stefano planerade ett byggprojekt för att återskapa Maison Blanche och inser att det är där han håller Marlena fången. John och Brady åker raka vägen dit – men ska de hinna förhindra att Marlena fullbordar sitt nya äktenskap med Stefano i sängen?

Nästa avsnitt
✓ Brady blir skjuten.
✓ Stefano uppmanar Marlena att ta livet av John.
✓ Anna och Abigail försöker rädda sina makar.
✓ Abe hjälper Nicole att leta rätt på Dr. Raynor.

Lämna en kommentar