ÅTERKOMST・Äntligen är den här – Chad och Abbys egna serie om deras liv i Paris!

Dags att säga ”Bonjour” till favoriterna Chad och Abby – i deras helt egna serie! Ett halvår har gått sedan de gifte sig och lämnade Salem bakom sig för att leva lyckliga i alla sina dagar på andra sidan Atlanten – utan Gabis intriger. Nu utsätts deras äktenskap för nya prövningar när Abbys gamla flamma Austin kommer på besök – och Chad blir frestad av en sexig kollega på DiMera-kontoret. Senare i höst beräknas Chad och Abby återvända till Salem och den vanliga serien, men fram till dess kan vi alltså följa deras liv i Paris. De tre första delarna finns redan att se på Playdays!

Ett smakprov inför återkomsten

Kate Mansi (Abigail) berättar för tidningen Soap Opera Digest att producenten Greg Meng förklarade upplägget för henne. ”Gregs idé var att det skulle utspelas i Paris så att fansen får en liten inblick i Chad och Abigails liv och ett smakprov på hur livet var innan de kommer tillbaka. Det har varit så kul” Billy Flynn (Chad) tillägger att ”Det presenterades som en slags spin-off om vad Chad och Abigail gjorde utanför serien. Den skulle följa med i vad som hände i serien just nu och de hängivna ’Chabby’-fansen får något att se i väntan på att vi kommer tillbaka till serien. Jag tyckte att det var en väldigt smart idé och det är alltid häftigt att få en ny story. Jag tyckte att det var väldigt välskrivet. Att göra nånting som fansen är delaktiga i och som bygger upp spänningen är toppen förstås. Jag ställde upp.”

Längre scener och mer dialog

Eftersom avsnitten är så enkelspåriga, behövde skådisarna hantera en längre dialog. ”Vi är vana vid formatet i Days som vanligtvis består av fyra-fem sidor manus till varje scen”, säger Mansi. ”Den första scenen vi filmade hade ungefär tio sidor.” Flynn påpekar att ”Det gör faktiskt att man får tid att verkligen spela mot någons beteende. Vi kunde ha ett riktigt samtal, vilket jag tyckte var väldigt intressant. Det kändes nästan som att göra en film, vilket jag verkligen gillade. Man måste vara samspelt med varandra. Det var toppen.”

Fin lägenhet

Mansi berättar att skådisarna och filmeteamet noterade vad som pågick. ”När vi hade filmat det första avsnittet, minns jag att Josh Taylor (Roman) kom fram, skakade min hand och sa ’Det var så spännande. Ni filmade precis en tio minuters-scen. Det var fantastiskt.’ Det kändes som att vi filmade en romantisk komedi.” Mansi är imponerad över seriens produktion. ”De skapade en otrolig kuliss till lägenheten i Paris. Det är en av de bästa kulisser jag har jobbat i. Den är bara helt underbar. Första gången vi såg den, satte den hela stämningen. Det känns som att man tittar in i Paris. Vi filmade i Days-studion samtidigt som vi jobbade med våra vanliga avsnitt. Det var en intressant utmaning för oss skådisar – och för alla tror jag.”

Räkna med såpa

När det gäller vad tittarna kan förvänta sig från den nya serien, säger Mansi att ”Det påminner om den formella stilen i såpoperor, men bygger på det familjära med karaktärerna och allt som Days handlar om. Albert (Alarr, chefsproducent) regisserade det första avsnittet. Jag glömmer aldrig när han kom fram till oss efteråt och såg så belåten ut. Det var verkligen häftigt att se alla så förväntansfulla över den här nya, fräscha tappningen. Och det utspelas i Paris! Kan det bli bättre?” □

En kommentar

  1. Välkommen tillbaka Chad & Abigel, ska bli kul att följa er önskar det vore längre avsnitt.

Lämna en kommentar