TISDAG 14 JUNI 2022 • Johnny och Allie ber Chanel att klargöra vem av dem hon vill ha. EJ och Lucas ryker ihop i ett slagsmål. Belle blir besviken när Marlena går med på att ge Jan terapi.

Vem väljer Chanel?

Hon trodde att tvillingarna hade dumpat henne, men allt visade sig vara djävulens elaka spratt. Nu när alla missförstånd är uppklarade, måste Chanel fatta ett svårt beslut. Vill hon återuppta livet som Johnnys fru, eller fortsätta utforska sin bisexuella relation med hans syster? Hon blir pressad från två håll i dagens avsnitt och vem hon väljer ser du i dagens avsnitt på Playdays. Samtidigt uppstår en dispyt mellan tvillingarnas pappor EJ och Lucas, som båda anser att deras barn är rätt kandidat för Chanels hjärta. När frågan om vem som låg bakom Samis kidnappning kommer på tal, eskalerar grälet till våldsamt slagsmål som Johnny och Allie tvingas gå emellan och avstyra!

Belle har fått nog

Shawn vill att Jan tänker mer på barnets och sin egen hälsa, så han serverar ett grönt och nyttigt kvällsmål istället för ostburgaren som hon egentligen vill ha. De blir avbrutna av Marlena, som meddelar sitt beslut att inte låta Jan bli hennes patient. Efter mycket övertalning ändrar hon sig dock och går slutligen med på att ge Jan en chans, på villkoret att hon måste ta terapin på allvar och sluta med sina intriger. Samtidigt har Belle dränkt sina sorger med en flaska vin på krogen, när hon får sällskap av sina föräldrar och Marlena berättar att hon gått med på att ge Jan terapi. Belle exploderar av ilska. Inte nog med att hennes ärkefiende har gjort sig gravid med hennes man och flyttat in i hennes hem – nu ska hennes egna mamma “bota” hennes mentala hälsa. Belles utbrott är så pass underhållande att det valts ut till dagens klipp som du ser här längre upp på sidan. På Playdays kan du förstås se hela dagens avsnitt, där Xander tvingas erkänna för Sarah att han var förlovad med en annan kvinna under hennes frånvaro!

Nästa avsnitt
✓ Abigail tvingar Chad att berätta sanningen om Samis kidnappning.
✓ Lucas ber Roman om lov att gifta sig med Sami.
✓ Leo gömmer sig i DiMeras vinkällare och spionerar på sina fiender.

En kommentar

  1. Men hjälp Shawn, mata Jan, det mest. Löjliga jag sett🤣. Hon kommer väl aldrig att bättre🤔

Lämna en kommentar