MÅNDAG 20 JUNI 2022 • Abigails liv går inte att rädda och nyheten om hennes död skakar om Salem. Allie och Chanel kommer varandra närmare och Tripp meddelar ett stort beslut.

Abby hittas knivhuggen

Hela livet kan förändras på en sekund. Det får Chad erfara när han hittar sin fru brutalt knivhuggen i deras sovrum. De var paret som hade allt man kan önska sig – ett stabilt äktenskap, två fina barn och förhoppningar om fler på väg. Chad försöker undvika att få panik och arbetar metodiskt för att försöka stoppa blödningen, samtidigt som han ringer efter ambulans och vädjar till sin fru att hålla ut och inte lämna honom. Samtidigt kommer EJ och Belle hem för att avsluta sin dejt med kärlek i sovrummet, när de upptäcker vad som har hänt och får ställa in sina planer. Belle tar med sig barnen från huset och åker med dem till sin mamma, medan EJ följer med sin bror och svägerska i ambulansen till akuten. Frågan är om Abbys liv går att rädda?

Det tragiska beskedet

Överläkare Kayla har en lugn kväll på sjukhuset och tar en familjepaus med Tripp, som har återhämtat sig bra efter sina skador och ska bli utskriven i morgon. Han berättar om sitt beslut att lämna Salem och tillbringa resten av sin rehabilitering i Seattle med sina halvsyskon Stephanie och Joey. Kayla blir tvungen att ursäkta sig när ett offer för en knivhuggning kommer in till akuten och hon blir chockad när det visar sig vara Abigail. Senare får Chad och EJ det tragiska beskedet att Abigails liv inte gick att rädda. Chad vill kontakta Dr. Rolf, men Kayla klargör att ingen kan återuppliva Abby nu. Chad blir visad till ett rum för att ta ett sista farväl av sin fru. Ha en näsduk i beredskap och se de tragiska scenerna i avsnittet som väntar på Playdays nu!

Kärleksmums! 🧁

Mitt i all tragik, bjuder Susan på lite lättsammare underhållning när Johnny ber henne att kolla vad andevärlden säger om hans framtid med Chanel – kommer hon att välja honom eller hans syster? Susan behöver något som tillhör Chanel för att kontakta andra sidan, och lyckligtvis har de muffins från Sweet Bits till hands. Får de några klara besked från sockergudarna? Se själv i dagens Days!

Nästa avsnitt
✓ Chad anklagar Kate för att ha dödat Abigail.
✓ Jack och Jennifer kommer hem för att ta farväl av sin dotter.
✓ Lucas har minnesluckor från kvällen innan.
✓ Leo anklagar Gwen för att ha dödat sin syster.

En kommentar

  1. Så tragiskt Abigail, 😪 hemska Cleo å Gwen som beställde mordet👎

Lämna en kommentar