FREDAG 29 MARS 2019・Tripp ska gifta sig – men inte med sin flickvän. JJ försöker övertala Haley att välja honom istället. Nya Stefan sätter skräck i sina fiender. Diana försöker sopa igen sina spår.

Tripp ska gifta sig

Tripp ger sin flickvän Claire en katastrofal nyhet i dag. Han älskar henne och är fullkomligt hängiven till deras förhållande – men han ska gifta sig med Haley Chen! 😮 Claire tror knappt sina öron och försöker låta bli att explodera av ilska när Tripp förklarar att han måste göra det för att Haley ska få uppehållstillstånd. “Det är bara av praktiska skäl och inget romantiskt” förtydligar han och tillägger att det inte kommer att påverka deras förhållande – förutom att de måste smyga med det. Claire förstår inte hur det här ska fungera och räknar upp en lång lista med problem – migrationsverket kommer aldrig att gå på den här bluffen, Tripp riskerar att hamna i fängelse och värst av allt – hur ska Claire förklara det här för sina hundratusentals följare på Instagram? “Jag måste säga att det här är en fruktansvärt dålig idé” konstaterar Claire. När hon inser att ingenting kan få hennes pojkvän att ändra sig, blir Claire tvungen att vråla ut sin ilska och frustration i en soffkudde.

JJ:s stora besvikelse

Samtidigt blir JJ besviken när Haley förklarar att hon tänker gifta sig med hans kusin. JJ tycker att han själv är det bättre alternativet, baserat på följande svaga motivering: Om Haley gifter sig med Tripp så blir hon tvungen att leva i ett kärlekslöst bluffäktenskap – men om hon gifter sig med JJ så blir det bara halv-bluffigt, eftersom han faktiskt har känslor för henne på riktigt. Han försöker övertyga Haley med en het kyss, men hon står fast vid sitt beslut att gifta sig med Tripp och lämnar JJ ensam med en klump i magen. Senare kommer Haley tillbaka till loftvåningen och får veta att Claire är införstådd med bröllopsplanerna. Claire försöker klistra på ett leende och krama om den tredje parten i deras nya förhållande.

Nya Stefan är arg

Leo kommer på besök i DiMeras herrgård och stiftar bekantskap med den NYA Stefan – som snabbt visar sig vara ännu mer ilsken och hotfull än sin föregångare. Nya Stefan är grymt besviken efter att Leos “tips” om Bradys affärer var en bluff och nu har kostat företaget en massa pengar. Stefan tar ett hårt strypgrepp om Leos hals och klargör att han inte kommer att få fler uppdrag. Samtidigt skålar Gabi och Brady för en lyckad kupp. Både Stefan och Leo har fått sig en knäpp på näsan, precis som de hade hoppats på. Senare blir Gabi kallad till DiMeras herrgård och anklagad för att vara i maskopi med Brady. Gabi förnekar det bestämt och tycker att Stefan får skylla sig själv som var så korkad att han litade på en bedragare som Leo. Stämningen blir hätsk när Stefan hotar med att Arianna kommer att förlora sin mamma om hon ljuger. Gabi ger sin fiende en rungande örfil och varnar honom för att aldrig hota hennes barn igen – då är det han som ligger risigt till!

Diana sopar igen sina spår

Diana befarar att polisen ska hitta hennes fingeravtryck på droppåsen och avslöja att det var hon som förgiftade Marlena. Den sluga intrigmakerskan gör ett besök på polisstationen under falska premisser och lyckas höra att det värdefulla bevismaterialet förvaras i kassaskåpet på Hopes kontor. Senare när polisstationen är stängd, smyger hon dit för att röja undan bevisen som kan avslöja henne – men blir ertappad på bar gärning av John Black. “Letar du efter den här?” undrar han och håller upp droppåsen. Hur ska Diana ljuga sig ur den här situationen? Det får vi se nästa gång! □

Lämna en kommentar