Vår favoritsåpa drabbas när Hollywood försätts i karantän! ✓ Kommer avsnitten att ta slut? ✓ Intriger på distans?

Hollywood i karantän

Coronaviruset har vänt upp och ner på allas våra liv den här våren och även vår favoritsåpa har drabbats. Los Angeles har praktiskt taget försatts i karantän och alla icke-nödvändiga verksamheter har fått stänga ner sedan den 17:e mars. Däribland TV-produktioner i Hollywood som vår serie. ”Social distansering” är förstås svårt att tillämpa i en serie där kyssar, sänghoppande och catfights är en del av vardagen. Se hur drama på distans kan se ut i det hysteriskt roliga klippet från Jimmy Fallons TV-show här ovanför om du vill få ett gott skratt!

Avbrottet sammanträffade med en redan planerad paus för Våra bästa år-produktionen som skulle pågå i två veckor, men det har förstås blivit mycket längre och i skrivande stund har inspelningen fortfarande inte kunnat återupptas. Glädjande nog är Våra bästa år den TV-serie som förmodligen kommer lindrigast undan, eftersom man redan har filmat avsnitt för åtta månader framåt. Om karantänen i Hollywood upphävs senare i höst och alla kan återgå till sina arbeten under säkra förhållanden, så innebär det att Våra bästa år kan rulla på som vanligt i TV-rutan och streamingtjänster helt utan avbrott.

”Hela världen har förändrats på en gång. Våra liv är annorlunda. Människor är rädda. Vi lider. Fysiskt, psykiskt och ekonomiskt. Våra tankar skenar iväg. Våra hjärtan brister. Det är dags för oss att hålla ihop. Älska varandra.”

– Ron Carlivati, chefsförfattare

Klassiska avsnitt visas

Avbrottet har drabbat de andra tre TV-såporna i USA ännu hårdare. Glamour, Makt och begär (Young and the Restless) och General Hospital hade bara filmat avsnitt som räckte i ett par månader framåt och nu har de tagit slut. I brist på nytt material har TV-bolagen valt att reprisera ”klassiska avsnitt” för att hålla tittarnas intresse vid liv. Eftersom ingen vet när livet kan återgå till någon form av normalitet, finns det för närvarande inget datum när nya avsnitt kan börja visas. Från och med nästa vecka gör Playdays uppehåll i Glamour och kommer istället att visa avsnitt från seriens allra första början. Mer information om det kommer snart på vår Glamour-sajt.

Gott om Våra bästa år

Men Våra bästa år kommer alltså att rulla vidare som vanligt. ”Vi har också pausat produktionen, men vi har redan spelat in Halloween och en del av november-avsnitten, så det finns gott om Våra bästa år för närvarande,” berättar chefsförfattaren Ron Carlivati, som jobbar hemifrån och tillägger att ”Nästa vecka kommer jag att skriva julens avsnitt.” Snacka om bra framförhållning!

8 kommentarer

  1. Sista amerikanska avsnittet sänds nu på fredag den 15 maj

  2. Hoppas verkligen Corona tar slut snart.Jag tittar bara på våra bästa år. Så jag har lite tur att det fortsätter som vanligt ett tag till

  3. Åh! vad spännande det är nu. DNA testet som kan bevisa Nicoles teori, Chads plötsliga personlighetsförändring…och hur kommer det gå för Kate och Gabi? Och fru Abigails hemkomst! Det slutar när det är som mest spännande och vi svävar lite i ovisshet nu när vi ska få se den spännande fortsättningen….jag läste något om förinspelade avsnitt för åtta månader framåt men det har inte lagts upp några nya avsnitt den här veckan i alla fall…

  4. Jessika. Vi får ha tålamod. Nya daysavsnitt kommer nog snart. Jag tycker också det är väldigt spännande nu. Och Sami ska ju komma tillbaka till sommaren. Jättekul😁

  5. Nån som vet när Sami kommer tillbaka? Hon skulle komma till sommaren. Min absoluta favorit

  6. nån som vet om ciara kommer tillbaka ??Eller om hon är död??

  7. Kommer Rafe, Gaby, Sonny och Will försvinna från serien nu när dom har tagit farväl av alla?

Lämna en kommentar