MÅNDAG 18 MAJ 2020 · Kate och Gabi blir inlåsta i källaren, medan Chad kämpar för att dölja sina spår. Stefano försöker tända en gnista med Marlena. Sonny vädjar till Evan att göra det rätta.

Fångade i källaren igen

Chad hamnar i en pressad situation när hans fru kommer hem oväntat – precis när han har klubbat ner Kate och Gabi som ligger medvetslösa på golvet. Medan Abby går upp till övervåningen för att byta om, släpar Chad ner sina offer till källaren och låser in dem. När Abby ifrågasätter vad han gjorde i tunlarna, hävdar Chad att han kollade om hans far hade kommit tillbaka, men såg bara råttor. Abby får panik av det sistnämnda och tvingar sin man att ringa Anticimex. Samtidigt börjar Kate och Gabi piggna till nere i källaren och inser vad som har hänt. Men varför beter sig Chad så konstigt? Kate läser brevet från Stefano där han skriver att ”la famiglia” är det enda viktiga. Hon förstår att Chad har blivit hjärntvättad av sin far och fått i uppdrag att döda henne och Gabi.

Drottningen har huvudvärk

Samtidigt försöker Stefano intala Marlena att hon är hans drottning och att deras kärlek är störst av allt. Till en börjar verkar Marlena mottaglig för hans förföriska smicker, men när Stefano försöker möta henne i en kyss, drar hon sig undan och skyller på huvudvärk, till Stefanos stora frustration.

Evan gör det rätta

Nyheten att Orpheus är Evans pappa väcker stor oro. Rafe ber Sonny att försöka prata förstånd med Evan och vädja till honom att göra det rätta. Det lyckas faktiskt riktigt bra. Evan inser att han har alldeles för mycket problem för att kunna ge David den trygga uppväxt han förtjänar, så han går frivilligt med på att lämna tillbaka pojken till Rafe. Slutet gott, allting gott – eller?

Nästa avsnitt
✓ Ben blir släppt från fängelset och återförenas med Ciara.
✓ Hope får veta vad hon har gjort som prinsessan Gina.
✓ Maggie tar farväl av sin familj innan hon hamnar i fängelse.
✓ Nicole får svar om Mickeys föräldraskap.

En kommentar

  1. Äntligen nytt avsnitt! 😀

Lämna en kommentar