SMYGTITT • Gamla sår rivs upp när Johnny bestämmer sig för att göra en film om sin mammas liv + andra höjdpunkter från Salem den här veckan!

Sami, här är ditt liv!

Vår aspirerande filmmakare Johnny DiMera bestämmer sig för att göra en film om sin mammas liv. Låter som en skräckis! Will har skrivit manuset som bland annat innehåller den snaskiga otrohetsscenen med Marlena och John som påverkade Sami starkt i unga år.

I rollerna…

Johnny ber sin syster Allie att spela rollen som deras mamma i filmen. En kontroversiell fråga uppstår när det gäller vem som ska spela rollen som Samis livs stora kärlek. EJ tar förgivet att det är han och blir rasande när Johnny klargör att det förstås är Lucas!

Välkommen hem, Abby!

Chad åker till Boston och övertalar Abby att komma hem. Hon har fortfarande ångest för att ha orsakat Gwens missfall och vet inte hur hon ska kunna se henne i ögonen igen. Vi andra vet förstås att allt är en lögn och hoppas att sanningen ska komma fram snarast!

Doug, är du okej?

Dougs mentala hälsa har varit ifrågasatt på sistone sedan han stängde in Julie i frysrummet på deras restaurang och blandat ihop familjemedlemmars namn. Alzheimers och demens är diagnoser som har föreslagits, men den här veckan får vi veta att Douggie har drabbats av något MYCKET värre!

Något kusligt på gång ↓

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.