SMYGTITT • Dougs liv är i fara och Marlena tvingas ingå ett avtal med djävulen + andra höjdpunkter från Salem den här veckan!

Avtal med djävulen

Djävulen är tillbaka i Salem efter 25 år och har tagit stackars Dougs kropp i besittning. Det finns bara ett sätt för Marlena att rädda honom – genom att bjuda in den onde i hennes egna kropp ännu en gång!

Oro för ondskan

John motsätter sig starkt Johnnys filmprojekt av rädsla för att ”locka tillbaka ondskan” om Marlenas demonbesatthet blir en del av filmen. Han anar förstås inte att det redan är för sent, och att Johnny har tänkt göra sin mormors demonbesatthet till en central del i filmen.

Ett noll till Philip

Philip kammar hem pluspoäng i kampen om Chloe när han överraskar med en romantisk picknick och trädplantering. Han får även hjälp att avslöja Jake och Gabis intriger och ber Brady om ursäkt.

Flyttkaos

Jake och Gabi bestämmer sig för att flytta tillbaka till DiMeras herrgård och sparka ut de andra boende på gatan. Men planen går i stöpet när EJ genomför en slug manöver och tar över ägandet av huset.

Genetisk ondska?

Ben förklarar varför han är skeptisk till att skaffa barn med Ciara. Han befarar att de onda egenskaper som fick honom att bli en seriemördare ska gå i arv till deras barn. Kan Ciara få honom på bättre tankar?

Vad ser du mest fram emot i veckan?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.