SMYGTITT • Kan botemedlet rädda Sarah? Någon gör en enorm självuppoffring för att rädda Ben och Ciaras barn och en Days-favorit återvänder från andra sidan!

Barnasinnet kvar? 👶

Stackars Sarah tror att hon är sju år gammal i sinnet, men ett obeprövat läkemedel kan antingen göra henne frisk igen, eller ta livet av henne. När Sarahs tillstånd försämras drastiskt måste mamma Maggie fatta det riskabla beslutet att ge henne den experimentella sprutan. Vem är Sarah när hon vaknar – om hon vaknar över huvud taget? Det visar sig i tisdagens avsnitt!

Sista striden med djävulen! 👿

Djävulen har orsakat kaos i Salem sedan i höstas, men den här veckan är det dags för den stora, slutgiltiga striden. Våra vänner samlar sina krafter för att rädda Ben och Ciaras nyfödda son från demonbesatta Allie. Det här blir en kamp som du inte vill missa, med start i onsdagens avsnitt!

Stora uppoffringen! 😲

Med tanke på den stora slutstriden med djävulen den här veckan, vill vi inte förstöra spänningen genom att avslöja för mycket av det som händer – men vi kan säga att Days bjuder oss på många oväntade vändningar och spänningsmoment – inte minst när en av våra vänner väljer att göra en desperat självuppoffring för att rädda sin älskling!

Besök från ovan! 😇

Nämen titta vem som kommer på besök ända från himmelriket – det är ju självaste Bo Brady! Han har inte bara kommit för att ha en känslosam återförening med dottern Ciara, utan även för att rädda livet på en annan person. Du ser den dramatiska händelsen i slutet av den här veckan på Playdays.

Välkommen, Lucas! 🤗

Allie kan verkligen behöva sin pappa just nu, så det passar väl bra att Lucas kommer hem! Sami har inte följt med honom och Lucas förklarar varför, men mamma Kate tror att han ljuger. Vad har egentligen hänt med Sami? Det och många andra frågor hoppas vi få svar på i veckans avsnitt av vår favoritserie, som du ser på Playdays förstås!

Det väntar alltså en dramatisk vecka i Salem – vad ser du mest fram emot?

Lämna en kommentar