SMYGTITT • Halleluja, djävulen är borta och våra vänner i Salem försöker återgå till sina vanliga, struliga, dramatiska liv!

Bortglömd sorg 😢

Även om Sarah är sig själv igen, kvarstår vissa minnesluckor – som att Xander var inblandad i förväxlingen av hennes barn och att barnet dog. Nu tvingas hon sörja sitt barns död på nytt och ilskan mot Xander vaknar till liv. Kan Xander få henne att minnas varför hon förlät honom?

Maktkamp ⚔️

Dags för styrelsemöte på DiMera Enterprises. EJ och Chad är övertygade om att ha samlat tillräckligt med röster för att sparka Gabi som VD, samtidigt som Gabi och Jake kämpar för att kunna sitta kvar. Kristens röst är avgörande och hon passar på att orsaka rejält med kaos på mötet!

Kärlekstrassel 💔

Jan fortsätter att utnyttja sin graviditet till att orsaka problem för Shawn och Belle. Den här veckan utbryter ett stort gräl som tvingar Shawn att trösta en gråtande Jan, medan Belle hamnar i famnen på en annan man – Oj oj! Du ser vem i videoklippet längre upp på sidan.

Allies kärleksval 💞

Tripps hjältedåd i förvisningen av djävulen bevisar hur mycket han älskar Allie, men frågan är om hennes känslor för honom är lika starka, eller om hon hellre vill vara med Chanel? I torsdagens avsnitt får Tripp sitt svar och det leder till att stora beslut fattas!

Kakförgiftad 🍪

Leo Stark har en hel lista med personer som han tänker hämnas på och Sonny tillhör det översta skiktet. När en ask med kakor levereras till Kiriakis herrgård, tar Sonny för givet att Will har skickat dem och mumsar därför glatt i sig en kaka. Det skulle han inte ha gjort!

Vad ser du mest fram emot i veckan?

Lämna en kommentar