SMYGTITT • En tveksam förlovning, förlorade minnen som återvänder, en förbjuden kyss och påhittad sexskandal – det är några av ingredienserna i veckans intrigsoppa från Salem!

Tveksam förlovning! 💍

Efter viss tveksamhet väljer Nicole att tacka ja till Rafes frieri. Hon kan ju ändå inte få Eric eftersom han har lovat att viga sitt liv åt katolska kyrkan och Gud. Tror hon i alla fall, för hon anar inte att fader Eric samtidigt får ett samtal från Vatikanen som vänder upp och ner på hans liv!

Sarah minns allt! 💡

Sarahs stora mentala genombrott kommer när Xander tar med henne till lilla Mickeys gravplats och hon plötsligt minns allt som hände när barnet dog – inklusive att hon förlät Xander och älskar honom. Det blir mycket tårar och starka känslor när Sarah och Xander återförenas i torsdagens avsnitt!

Belle byter man? 💔

EJ och Belle blir alltmer attraherade av varandra, samtidigt som Jans intriger får Belles äktenskap att knaka i fogarna. Den här veckan förenas de i en kyss, men eftersom Belle inte vill vara otrogen mot sin make måste ett stort beslut fattas. Ska hon begära skilsmässa från Shawn eller inte?

Falsk sexskandal! 😲

Sonny vaknar upp med huvudvärk och suddiga minnen från kvällen före, efter att ha blivit drogad av Leo. Den stora chocken kommer när Will dyker upp och visar en skandalartikel med foton från “Sonnys heta natt med Leo!” Bara ett blodprov kan bevisa att Sonny blev drogad och utnyttjad.

Avsnitten ser du som vanligt på Playdays under veckans gång. Är du även nyfiken på vad som händer i veckans Glamour så har vi saftiga spoilers åt dig här: Glamour i veckan

Lämna en kommentar