SMYGTITT • Chanel står inför ett svårt kärleksval, Lucas mörka hemlighet riskerar att avslöjas, någon gömmer sig i DiMeras källare och ett mordmysterium skakar om Salem!

Chanels val! 💔

Tvillingarna Johnny och Allie konkurrerar om samma kärlek och nu börjar situationen bli ohållbar. Nu ber de Chanel att välja vem av dem hon vill ha. Ska hon återuppta äktenskapet med Johnny, eller fortsätta utforska sin bisexuella relation med hans syster Allie – eller finns det kanske ett tredje alternativ?

Hemlige kidnapparen! 🥸

Frågan vem som egentligen kidnappade Sami blir åter aktuell när EJ anklagar Lucas för att vara boven i dramat och Abigail inleder en utredning om saken. Samtidigt planerar Lucas att gifta sig med Sami, men tvingas ta hjälp av en ökänd skurk för att bevara sin mörka hemlighet om kidnappningen!

Mannen i källaren! 🤫

Nästa offer för Leos hämnd är Chad och Abigail, så därför gömmer sig den lurige intrigmakaren i DiMeras källare för att spionera på sina offer och invänta rätt tillfälle att slå till. Han blir avslöjad av lille Thomas, men lyckas övertala pojken att han är tandfén och att hämta mat åt honom!

Farlig förlossning! 👶

Marlena går med på att ta sig an Jan Spears som patient, till Belles stora besvikelse. Men mitt under en terapisession får Jan förlossningsvärkar och måste föras till sjukhus för att föda sitt och Shawns barn – alldeles för tidigt. Kommer barnet att överleva? Vore det kanske bäst för Shawn och Belles äktenskap om det inte gjorde det?

Mordmysterium! 🗡️

Veckan avrundas med stor dramatik när någon av våra mest älskade vänner från Salem hittas död – brutalt mördad! Och det råder verkligen ingen brist på misstänkta gärningsmän. Det här blir upptakten till sommarens stora mordmysterium i Salem, så häng med från början!

Avsnitten ser du som vanligt på Playdays under veckans gång. Är du även nyfiken på vad som händer i veckans Glamour så har vi saftiga spoilers åt dig här: Glamour i veckan

Lämna en kommentar