SMYGTITT • Salem sörjer Abigails död och en polisutredning tar vid för att hitta mördaren! Johnny behöver andlig vägledning och vi blir bjudna till bröllop!

Andlig vägledning! 🔮

Johnnys kärleksliv har hamnat i ett dödläge och nu ber han tokiga Susan att ge honom andlig vägledning. Kommer Chanel att välja honom eller hans syster, enligt kristallkulan? Johnny får i alla fall möjlighet att komma Chanel närmare när han senare i veckan hjälper henne med att planera sin mammas bröllop.

Abigail mördad! 🗡️

Den nya Days-veckan fortsätter där den chockerande scenen från fredagens avsnitt slutade – när Chad hittade sin älskade Abby knivhuggen till döds i deras säng! Hon förs med ambulans till akuten, men dessvärre går hennes liv inte att rädda och Chad tvingas ta farväl av sin fru på dödsbädden. Vem har dödat henne? Rafe är snabbt på plats för att säkra bevis och utreda.

Farväl, Abigail! 😢

Hela Salem sörjer förstås Abbys död. Hennes föräldrar kommer hem för att ta farväl och det blir Cady McClain vi får se i rollen som Jennifer den här gången. Var beredd på tårar och känslor i massor! Jack besöker även sin andra dotter Gwen i fängelset, som ljuger om sitt möte med Abby förra veckan, för att undgå misstankar.

Bröllopslycka! 💍

Mitt i all tragedi med Abbys död, kommer lite positiva nyheter också. När Paulina blir släppt från häktet bestämmer sig hon och Abe för att försöka bli man och hustru igen. Theo och Olivia kommer hem för att vara med och fira det lyckliga brudparet! Nästa vecka får vi ännu ett kärt återseende när Sami gör comeback – missa inte det!

Avsnitten följer du löpande under hela veckan på Playdays och här på Days – vi ses!

Lämna en kommentar