TORSDAG 30 JANUARI 2020 · Kristen och Lani planerar sin återkomst till Salem. Gabi blir besviken när Eli kommer hem från Italien tomhänt. Marlena kräver att Hope hittar en annan bostad.

Massage och hämnd

De rymde från sina problem i Salem för att bli nunnor i ett katolskt kloster, men nu har Kristen och Lani kommit på andra tankar och bestämt sig för att återvända hem – och kräva tillbaka sina liv. Men först kan de behöva ladda batterierna med ny energi, så Kristen beställer varsin biffig massör åt sig själv och sin väninna. Medan alla spänningar och bekymmer masseras bort, börjar de planera sin storslagna hemkomst. Kristen vet att hennes aktier i DiMera Enterprises är hett eftertraktade, men hon har inga planer på att sälja dem. Istället ska hon använda makten för att manövrera bort sina rivaler från toppen och ta kommandot över familjeföretaget som hon alltid har drömt om. Hon lovar även att hjälpa Lani med sin hämnd mot Gabi.

Gabis besvikelse

Samtidigt hemma i Salem blir Gabi djupt besviken när Eli kommer hem tomhänt från Italien. Han fick ingen chans att lägga bud på Kristens aktier, eftersom JJ dök upp och tog henne under pistolhot. ”Har du inte hört talas om multitasking?” fräser Gabi upprört, men tvingas sen be om ursäkt när Eli hotar med att lämna henne. Eli berättar även att han hamnade öga mot öga med sin före detta fästmö, men hävdar att inga gamla känslor vaknade till liv. Gabi blir förvånad när hon får veta att både Lani och Kristen var på väg att bli nunnor.

Tre är en för mycket

”Hope” kommer hem till John och Marlenas våning och vill koppla av med ett glas vin efter ”en jobbig dag.” Hon berättar att Abigails utredning av sin mammas balkongknuff har visat att Eve faktiskt var oskyldig och att Dr. Rolf var gärningsmannen. ”Hope” är besviken på sig själv eftersom en nykläckt reporter lyckades lista ut sanningen istället för hon själv, som är en erfaren polis. John tröstar ”Hope” med komplimanger och en kram – samtidigt som Marlena kommer hem och blir irriterad när hon hittar dem mysandes i soffan. Hon tar sin make åt sidan och kräver att Hope flyttar till Hortons familjehem över julen så att de får vara i fred. Senare samlar John sitt mod för att vräka Hope – ett besked som hon förmodligen inte kommer att uppskatta!

Nästa avsnitt
✓ ”Hope” erkänner att hon har känslor för John.
✓ Jennifer tvivlar på att Rolf knuffade henne.
✓ Kate minns sitt första möte med Gina.
✓ Chad ger sin far ett skarpt ultimatum.

3 kommentarer

  1. Katie är en riktig falsk person ,hoppas Chad kommer på det .Lite för konstigt med den nya Stefano Dimera & Hope när blir hon normal.

  2. Jag undrar vart tog fredagens avsnitt vägen ????Bara torsdag och sen måndag.

  3. Jag såg nu att det är nästa avsnitt på måndag. Jag hoppas också Hope blir normal igen snart.. Och ja det är rkonstigt med Steve som Stefano

Lämna en kommentar