ONSDAG 3 APRIL 2019・Gabi och Stefan delar en oväntad kyss. Claire ber Eve om hjälp att stoppa bröllopet. Sarah blir rasande när hon hör talas om Bradys ultimatum. Will förs till sjukhuset efter sin illavarslande kollaps.

Älskar att hata dig

Gabi och Stefan har älskat att hata varandra länge nu, men i dagens avsnitt får vi ytterligare ett bevis för att gränsen mellan hat och kärlek är väldigt tunn. Det hela börjar med att Gabi kommer till DiMeras herrgård i ett affärsärende och noterar att Chloe står och dagdrömmer om Stefan med en ros i handen. “Säg inte att du faktiskt börjar få känslor för den idioten” snäser Gabi hånfullt och råkar avslöja sin svartsjuka. “Bråkar ni damer om mig?” undrar Stefan hoppfullt. Chloe ursäktar dig och åker till jobbet, medan de båda fienderna utbyter sina vanliga förolämpningar med varandra. Stefan är helt övertygad om att Gabi har känslor för honom och inte står ut med vad som håller på att hända mellan honom och Chloe. Därför sprang hon till Brady och skvallrade om kyssen hon bevittnade. Gabi förnekar bestämt att hon känner något annat än avsky för Stefan, men mitt under det känsloladdade grälet tappar hon fattningen och överraskar honom med en het kyss! “Jag ville bara låta dig smaka på något som du aldrig kommer att få” hävdar hon. “Försvinn härifrån innan jag gör något vi båda får ångra” ryter Stefan, märkbart frustrerad. Gabi lämnar huset knäsvag och förvirrad över det som precis hände.

Bröllopsplaner och sabotage

Tripp och Haley planerar sitt kommande bluffbröllop för att förhindra Haleys utvisning. Först måste de snacka ihop sig och komma överens om en gemensam bakgrundshistoria till hur de träffades och blev kära, eftersom migrationsverket kommer att förhöra dem var för sig. Samtidigt vänder sig en panikslagen Claire till Eve och berättar vad som är på väg att hända. Eve föreslår att de skaffar en inspelning där Tripp erkänner alltihop, så kan de avslöja bedrägeriet innan det ens hinner bli något bröllop.

Onda ögats förbannelse

Sonny hittar Will medvetslös på golvet och ringer ambulans. Will piggnar till och känner sig bra igen, men får åka till sjukhuset och undersökas för säkerhets skull. Hans kollaps väcker många frågor – har han verkligen drabbats av Leos förbannelse med “onda ögat” eller har Leo förgiftat honom, precis som hans mamma gjorde med Marlena? Rex är säker på att blodprovet ska ge dem en logisk förklaring till varför Will tuppade av, men för säkerhets skull får han stanna kvar på sjukhuset över natten.

Desperata drag

Bradys känslor för Chloe har vaknat till liv igen och nu känner han sig tvungen att utpressa Eric för att få bort henne från Stefans våld. Brady kräver att Eric hotar med att återuppta vårdnadstvisten om Holly om inte Chloe flyttar ut från DiMeras herrgård – annars “måste” Brady berätta för Rex att han såg Eric kyssa hans fästmö. Eric vägrar först ställa upp på Bradys befängda krav, men senare överväger han faktiskt att göra det för Sarahs skull. När Sarah får veta det bestämmer hon sig för att sätta stopp för galenskaperna och berätta sanningen om kyssen för Rex istället! □

Lämna en kommentar