SMYGTITT・Så här reagerar Marlena på nyheten att Leo är Johns son!

Chockbeskedet

I slutet på förra veckan fick Marlena ett chockbesked av Victor – att hennes äkta hälft John har en hemlighet. Victor berättade att han har låtit sina spioner följa efter Diana sedan hon kom tillbaka till stan och det har framkommit att hon var gravid när hon lämnade Salem för över 30 år sen – med Johns barn. ”John är Leo Starks pappa,” avslöjade Victor. Sen valde Days att hålla oss på halster under de följande avsnitten och vi fick inte se hur Marlena hanterar informationen att odågan som anklagar hennes barnbarn Will för mordförsök är hennes nya styvson – och att John har undanhållit det här för henne under en längre tid. Men i onsdagens avsnitt den här veckan ställer Marlena sin make mot väggen och kräver en förklaring.

Kan man lita på Diana?

”Hon är inte glad!” förklarade Deidre Hall (Marlena) i en intervju med tidningen Soap Opera Digest nyligen. ”För det första – finns det någon som gillar Leo? Jag menar om nån ska visa sig vara ens hemliga barn så vill man att det ska vara en magnifik person – inte en ligist som Leo. Hon är inte glad. Hon gillar inte såna här överraskningar. Hon fick en liknande överraskning med Johns baseboll-son Paul. Vilken klok kvinna som helst skulle säga ’Vänta lite nu…’ Paul älskar vi, men inte Leo.” John förklarar att han ville berätta det här för Marlena, men Diana bad honom att låta bli. ”Det irriterar henne lika mycket som det hade irriterat vilken kvinna som helst på planeten,” noterar Hall. ”Du har en hemlighet med en annan kvinna och hon bad dig att inte berätta för mig? Ja, hon är väldigt upprörd över den saken – att han respekterade Dianas vädjan mer än att vara ärlig med sin fru.” Men även om Marlena är upprörd, säger hon till John att hon förstår och påpekar möjligheten att Diana ljuger. ”Först kommer chocken när man försöker smälta det hela, men det sunda förnuftet säger ’Vänta lite, Diana? Hon är känd för att ljuga. Varför ska vi lita på Diana?’ Marlena misstrodde henne från början, tror jag.”

John och Marlena håller ihop

Makarna beger sig till Kiriakis herrgård för att i hemlighet lägga beslag på Leos DNA och ta reda på sanningen. Diana blir irriterad när Marlena säger att hon och John har pratat om allt och att det inte har orsakat någon konflikt i deras äktenskap. Diana bestämmer sig i hemlighet för att undanröja alla hinder för en återförening mellan henne och John genom att göra sig av med Marlena för gott! Samtidigt hoppas makarna Black att DNA-testet ska motbevisa påståendet att Leo är Johns son. ”De är inte oense – de vill inte att Leo ska tillhöra familjen,” säger Hall. ”John och Marlena är ett team i alla lägen. De har sina fram- och motgångar i livet, men när det kommer till kritan är de ett team. De är som Tom och Alice, de är ett radarpar, de är det sunda förnuftets röst i alla situationer, de är kärleksfulla, ofta förlåtande, oändligt tålmodiga människor som man vill ha i sitt liv.”

Giftiga planer

Ord och inga visor från Deidre Hall! Men den lömska Diana bör inte underskattas. I slutet av veckan smider hon hemliga planer på att döda Marlena med förgiftade kakor! □

Lämna en kommentar