21 – 22 JUNI 2022 • Jack och Jennifer kommer hem för att ta farväl av sin dotter. Leo och Gwen anklagar varandra för dådet, Chad misstänker Kate och Lucas minns inte vad han gjort.

Chad anklagar Kate för mord

Flaggan vajar på halv stång i Salem i dag efter att allas älskling Abigail hittades mördad i sitt sovrum kvällen innan. Ändå sitter hon där i soffan och ser så vacker och levande ut när Chad kommer hem från sjukhuset med hennes blod på sin tröja. Han vet att det bara är inbillning och att hans fru är borta, men en illusion är bättre än ingenting. Han får snart sällskap av Rafe, som berättar att kriminalteknikerna har samlat bevis under hela natten och att fallet har högsta prioritet hos polisen. Abbys smyckeskrin är länsat på innehåll, vilket tyder på att det antingen var ett rån som gick snett, eller att mördaren ville få det att framstå som det. Chad brister ut i gråt vid tanken på att behöva berätta för sina små barn att de aldrig kommer se sin mamma igen. Senare när Kate kommer förbi för att kolla läget, anklagar Chad henne för att ha mördat hans fru för att försäkra sig om att sanningen om Lucas kidnappning inte ska komma fram. Kate förnekar bestämt att hon eller Lucas mördade Abigail. Chad reagerar på att hon ens nämner Lucas namn, men inser sen att även han kan ha motiv. Samtidigt vaknar Lucas upp på ett hotellrum med en tom tequilaflaska bredvid sig och minns inte vad han gjorde kvällen innan, men hans ömma hand tyder på att han kan ha varit inblandad i bråk!

Fyra misstänkta – en sticker ut

Jack och Jennifer är chockade efter att ha fått beskedet om sin dotters död och kommer till sjukhuset för att ta farväl av hennes döda kropp. Det blir förstås mycket tårar och känslosamma utbrott. Leo besöker Gwen i fängelset och båda två anklagar varandra för att ha begått mordet på Abby. I det här läget har vi alltså fyra misstänkta gärningspersoner: Leo, Gwen, Kate och Lucas. Slutscenen i dagens avsnitt gör att en av dem blir lite extra misstänkt. Du förstår vad vi menar när du ser avsnittet som ligger och väntar på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ Kate frågar Lucas om han dödade Abby.
✓ Chad får stöd i sin jakt på vedergällning.
✓ Ava konfronterar Gwen i fängelset.
✓ Tripp tar farväl av Salem.

Lämna en kommentar