MÅNDAG 1 NOVEMBER 2021 • Marlena hävdar att Doug är en fara för sig själv och sin omgivning. EJ bjuder ut Nicole på middag. Chanel hjälper Abe att ordna en överraskningsmiddag åt hennes mamma.

Ord mot ord

I osäkra tider litar vi på att kunniga experter ska fatta de svåra besluten och i Salem har ingen högre förtroende än vår allas Dr. Marlena Evans. Hon finns alltid där för att ge ett gott råd, en hjälpande hand eller en säker diagnos. Så när hon förklarar att gamle Doug Williams slog sin fru medvetslös med en serveringsbricka, är det ingen som ifrågasätter hennes påstående. När Doug försöker hävda motsatsen – att det i själva verket var en demonbesatt Marlena som gick till våldsamt angrepp mot hans fru – förmodar de att han bara är förvirrad och behöver sövas med en bedövningsspruta. Julie blir bedrövad när Marlena förklarar att hennes man är en fara för sig själv och andra och därför är det hennes yrkesmässiga rekommendation att han placeras på det slutna mentalsjukhuset Bayview!

Alla vägar leder till Julie’s Place

På annat håll i Salem spirar kärleken. Abe har tänkt fria till Paulina i kväll och får hjälp av Chanel att laga en överraskningsmiddag med alla hennes favoriträtter. EJ bjuder ut Nicole på middag för att hon ska glömma Rafe, vilket blir svårt när Rafe och Ava kommer till samma restaurang. Hur kvällen slutar för dessa par får vi se nästa gång!

Nästa avsnitt
✓ EJ blir upprörd när han får veta att Chad har investerat i Johnnys filmprojekt.
✓ Ava undrar om Rafe är svartsjuk.
✓ Abe friar till Paulina.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *