MÅNDAG 12 OKTOBER 2020 · Ben plågas av mardrömmar där han stryper Ciara. Chad kommer hem för att stoppa Gabis företagskupp. Hope blir återanställd hos polisen. Eve kommer till Salem för att slutföra sin elaka hämnd.

Den ofrivillige mördaren

En ny dag gryr i Salem och Ben vaknar upp från en skrämmande mardröm där han försökte strypa Ciara till döds. Ciara märker att han inte mår bra och föreslår att han bokar en tid hos Marlena för terapi. Samtidigt kommer Eve till stan och blir besviken när de lokala nyheterna inte rapporterar något om Ciaras död, trots att Ben har blivit hjärntvättad med tvångstankar på att strypa henne. Eve tjuvlyssnar på torget och får veta att Ben har bokat en tid hos Marlena i dag, så hon ger Vincent i uppdrag att ingripa. När Ben kommer till Marlenas kontor möts han av Vincent istället, samtidigt som Eve blir ertappad av Claire i parken.

Misslyckad företagskupp

Chad kommer hem till Salem tidigare än planerat efter att Gwen ringt och varnat honom för Gabis företagskupp. Planen misslyckades och Chad klargör för sin rival att både han och Mr. Shin har genomskådat hennes fulspel. Senare blir Gabi rasande är hon förstår att Gwen har spionerat på henne och rapporterat till Chad.

Nästa avsnitt
✓ Ben och Vincent drabbar samman i en farlig strid.
✓ Eve vädjar till Claire att inte avslöja henne.
✓ Gabi och Jake får oväntade nyheter.
✓ Gwen överraskar Chad med en kyss.

En kommentar

  1. Den där Vincent ser lika läskig ut som Eve, hoppas det ordnar sig för Ben & Ciara. Dom ärert sött par.

Lämna en kommentar