28 – 29 OKTOBER 2021 • Djävulen tar kontroll över Marlena igen, för att tysta Doug för gott! Abby blir erbjuden en roll i Johnnys film och Ben undrar om ondska är ärftligt.

Doug i fara igen

Sist vi såg demonbesatta Marlena var hon på väg att kväva stackars Doug till döds med en kudde på sjukhuset, men stoppades i sista stund av kraften i Johns bön till Gud som tvingade demonen att lämna hennes kropp – åtminstone tillfälligt. Nu vaknar Marlena upp till en ny dag och hoppas att alltihop bara var en mardröm. Sån tur har vi inte, för när hon kommer till sitt kontor och startar sin diktafon för att lyssna på sessionen med Doug, hörs plötsligt djävulens röst i spelaren och börjar ge Doc suggestiva uppmaningar att döda Doug igen. Samtidigt lyckas Doug samla sina krafter och talar om för en chockad John att Marlena försökte döda honom. Ingen tror förstås på den gamle mannens varningar och avfärdar det som en del av hans mentala förvirring, vilket senare straffar sig när Marlena med blodsprängda ögon går till angrepp för att verkställa sitt dödliga uppdrag!

Oro för elakt barn

Johnny blir besviken när morfar John inte bara vägrar att finansiera hans filmplaner, utan även kräver att hans frus mörka period inte blir en del av handlingen. Den unge filmskaparen bryr sig inte om vad skeptikerna säger, utan tänker gå vidare och låta hela filmen handla om hans mormors demonbesatthet. Han tror att Abby skulle passa perfekt i rollen, eftersom hon har erfarenhet av identitetsstörningar. Hur hon ställer sig till det ser du i fredagens avsnitt. Där hälsar vi även Ben och Ciara välkomna hem från sin smekmånad. Oron för att deras barn ska ärva Bens onda gener är fortfarande på tapeten och blir inte bättre av att läkarstudenten Tripp bekräftar att psykisk ohälsa kan vara ärftligt. Ciara föreslår att Ben går och pratar med Marlena om det här – ovetande om att ondska just nu är hennes expertområde i allra högsta grad!

Nästa avsnitt
✓ Marlena hävdar att Doug slog sin egna fru medvetslös.
✓ Chanel hjälper Abe att överraska hennes mamma.
✓ EJ och Nicole har en middagsdejt.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.