7 – 8 JUNI 2022 • Sonny vaknar upp med huvudvärk och minnesluckor efter att ha blivit drogad av Leo! Shawn anklagar EJ för att försöka stjäla hans fru.

Vad hände i går kväll?

Leo Stark har inlett en “jakt på hämnd” som han själv uttrycker det och i dag vaknar hans första offer upp med huvudvärk, minnesförlust och ingen aning om vad han blev utsatt för i går kväll! Sonny trodde att hans make Will hade skickat kakorna som levererades till Kiriakis herrgård, men nu visar det sig att godbitarna kom från Leo och innehöll en extra ingrediens som fick honom att däcka. Till en början är det något oklart vad han har blivit utsatt för, men senare klarnar bilden – bokstavligen – när Will kommer på oväntat besök och visar upp en artikel från skvallerblaskan The Intruder med titeln “Min vilda natt med Sonny Kiriakis” och en hel drös med “avslöjande” bilder på Leo och Sonny i samma säng! Samtidigt besöker Leo sin bästa (och enda) vän Gwen i fängelset och berättar att han är redo att ta sig an nästa hämndoffer på sin lista – vilket han behöver Gwens hjälp med!

Belle flyttar ut

Jan har sovit dåligt i natt och drömt mardrömmar om att Belle försökte stjäla hennes barn. Nu tvingar hon fram ett löfte från Shawn att inte låta Belle eller någon ta barnet ifrån henne. Samtidigt har Belle bestämt sig för att gå Jan till viljes och låta henne göra sitt arbetsrum till en barnkammare. EJ erbjuder henne både kontorsutrymme i DiMeras herrgård och hjälp att flytta sina saker dit. När de kommer hem till Shawn för att hämta lådorna, uppstår en bitter konfrontation där Shawn anklagar EJ för att försöka stjäla hans fru. Senare verkar det som att han kan ha rätt i det, när Belle och EJ förenas i en kyss! Se det heta ögonblicket i dagens avsnitt på Playdays, där även Jake och Gabis svartsjukedrama tar en ny vändning!

Nästa avsnitt
✓ Sarah minns allt.
✓ Abigail har nåt stort att berätta för Chad.
✓ Belle inser vad hon måste göra.
✓ Leo och Gwen intrigerar.

En kommentar

  1. Nä nu har Shawn blivit en riktig mes. Det går till överdrift med Jan.

Lämna en kommentar