TISDAG 2 NOVEMBER 2021 • EJ bjuder ut Nicole på middag, men hon är mer intresserad av bordsgrannen. Johnnys filmprojekt väcker upprörda känslor. Abe går ner på knä och friar till Paulina.

Nicoles val av dejt upprör

När Nicole insåg att hon började få känslor för Rafe, fattade hon det osjälviska beslutet att försöka undvika honom och respektera hans förhållande med hennes vän Ava. När ex-maken EJ bjuder ut henne på en middagsdejt väljer hon att tacka ja, för att försöka glömma Rafe för en kväll åtminstone. Det blir lättare sagt än gjort när Rafe och Ava dyker upp på samma restaurang. Någon dubbeldejt blir det inte tal om, men Nicole och Rafe har svårt att slita blickarna från varandra, vilket inte går obemärkt förbi deras sällskap. Till slut får EJ nog och föreslår att de åker hem till honom istället. För att inte den dyra vinflaskan han beställt ska gå till spillo, väljer han att bjuda Rafe och Ava på den och önskar dem en trevlig kväll. Rafe är märkbart irriterad över Nicoles val av dejt, vilket får Ava att undra om han är svartsjuk. Rafe förnekar det, men berättar att EJ hotade Nicole till livet flera gånger när de var gifta och hon vågade inte berätta att hon var gravid med hans barn, så Rafe fick ljuga och ta på sig papparollen. Ava påpekar att Nicole är en vuxen kvinna och kan fatta sina egna beslut. Rafe antar att hon har rätt, men demonstrerar ändå sitt missnöje genom att vägra dricka vinet.

Bråkiga bröder

Johnny lyckas till slut övertala sin farbror Chad att sponsra hans film, så nu har han alla finansiärer som krävs för att sätta igång med sitt projekt. EJ blir rasande när han kommer hem och får höra vad som pågår. Brödernas gräl är nära att övergå i våldsamheter, men Nicole tar med EJ därifrån för att lugna ner sig och varnar för att hans kontrollbehov riskerar att göra honom till en väldigt ensam man – igen. Desto trevligare stämning är det hemma hos Paulina när Abe överraskar henne med en romantisk middag och ett frieri. Vad Paulina svarar på det ser du i dagens avsnitt som ligger och väntar på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ Gwen går vidare med sin och Xanders plan.
✓ Philip försöker utpressa Gabi.
✓ Maggie kommer hem.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *