TORSDAG 14 OKTOBER 2021 • Paulina avslöjar sin stora hemlighet för Marlena. Johnny vill göra en film om sin mammas liv. Julie blir förskräckt när Doug gör något olämpligt.

Moster P’s stora hemlighet

Paulina Price bär på en stor hemlighet som skulle vända upp och ner på livet för många människor om den kom ut. Nu står hon inte ut med att bära det här inom sig längre och känner att hon måste få prata med någon. Alla vet att Dr. Marlena Evans är stans bästa psykolog och rådgivare, så idag tar Paulina med sig ett gäng bakelser från dotterns nyöppnade kafé och tittar in på Marlenas kontor för en fika och pratstund. Det dröjer inte länge förrän den stora hemligheten kommer på tal – att Lani har helt andra föräldrar än dem hon tror. För många år sen hade Paulina ett förhållande med en våldsam man som misshandlade henne. Hon lyckades rymma, samtidigt som hon var gravid i hemlighet. Med risk för att mannen aldrig skulle släppa henne om det kom fram att hon födde hans dotter, bestämde familjen att systern Tamara skulle uppfostra barnet som sitt egna – en lögn som lever vidare än idag. Det här innebär att Abe inte alls är Lanis pappa och att Paulina inte är hennes moster – utan hennes biologiska mamma. Nu är bröllopsplaner på tapeten, men hur ska Paulina kunna gifta sig med Abe när hon bär på den här enorma lögnen? En chockad Marlena föreslår att det vore bäst för alla inblandade om sanningen kom fram, men Paulina vågar inte ta det steget och påminner Doc om hennes tystnadsplikt.

Skamgrepp och filmdrömmar

När Paulina ska lämna sjukhuset träffar hon Julie och Doug vid hissen, som är på glatt humör efter att Kayla har konstaterat att Doug inte lider av någon demens eller alzheimers. Men något verkar ändå inte stå rätt till med herr Williams när han plötsligt tar ett skamgrepp om Paulinas bakdel! Händelsen väcker uppståndelse och Kayla blir återinkallad för att utreda vad Douggies olämpliga beteende beror på. På annat håll i Salem planerar Johnny att göra en film om sin mammas liv, som bygger på manuset Will skrev en gång i tiden. Vem har han tänkt ska spela rollen som Sami Brady? Det får du veta i dagens avsnitt som ligger på Playdays och väntar!

Nästa avsnitt
✓ Orsaken till Dougs märkliga beteende avslöjas.
✓ John motsätter sig Johnnys filmplaner.
✓ Chad kommer hem med Abigail.
✓ Marlenas tid som demonbesatt kommer på tal.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.