ONSDAG 22 MAJ 2019・Upprörda känslor och ett stort avslöjande när Haley blir utvisad från landet. Tripp kokar av ilska när han inser Claires falskspel. Rafe får skilsmässopapper från Hope.

Inget lyckligt slut

Under en presskonferens tvingades Haley Chen erkänna att hon bara gifte sig med Tripp för att få stanna i landet och nu väntar hennes oundvikliga öde – utvisning till Kina. Agent Smith har svårt att dölja sin skadeglädje, även om hon är helt övertygad om att Tripp ingick i komplotten. Haley hävdar bestämt att Tripp är oskyldig, för att han inte ska hamna i fängelse. Som förväntat fattar domaren beslutet att Haley ska utvisas omgående. Hon får inte ens möjlighet att packa sina saker, utan måste lämna landet med nästa flygplan. Haley ångrar att hon inte tackade ja till JJ:s frieri istället, eftersom det hade blivit ett giltigt äktenskap. Även JJ är bedrövad över att förlora Haley och aldrig få veta hur deras liv tillsammans hade blivit. Precis innan det är dags att åka till flygplatsen, dyker Melinda upp och avslöjar något överraskande – Haley är inte hennes syster, utan hennes dotter!

“Det krävs extrema omständigheter för att allt ska komma upp till ytan. Bakom den hårda fasaden älskar Melinda verkligen Haley.” – Laura Kai Chen

Källa: Soap Opera Digest

Claire förlorar Tripp

Claire är på glatt humör efter en lyckad kupp. Nu är Haley ute ur bilden och ingenting står i vägen för hennes lyckliga förhållande med Tripp. Tror Claire, men kommer snabbt ner på jorden när en ilsken Tripp anklagar henne för att ha försett Eve med ljudinspelningen som ledde till att Haleys liv är förstört. Claire förnekar först inblandning, men till slut bryter hon ihop och erkänner att hon är boven i dramat. Hon stod inte ut med tanken på att förlora Tripp till Haley och anser att hon gjorde det enda rätta för att rädda sitt förhållande – och Tripp från att bli utnyttjad av en illegal invandrare. Tripp exploderar av ilska när han inser Claires falskspel. Efter det här tål han inte att se henne – än mindre att ha ett förhållande med henne. Det är slut, ryter han ilsket och lämnar Claire gråtande!

Dags att gå skilda vägar

Slut är det även mellan Rafe och Hope. I dag blir Rafe delgiven skilsmässopapper och skriver under dem direkt. “Det är onödigt att dra ut på lidandet”, konstaterar han när han lämnar dem till Hope, som nog önskar att han inte hade gett upp så lättvindigt. Hur ska livet gå vidare nu? Samtidigt väntar resten av Salem på ett valresultat. Blir Jack eller Abe nästa borgmästare? Det får vi veta i nästa avsnitt! □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.