TISDAG 13 OKTOBER 2020 · Chad blir oskyldigt indragen i Gwen och Jakes svartsjukedrama. Vincent drogar Ben för att lyda hans dödliga order. Claire hotar med att överlämna Eve till polisen.

Vill ha dig i min säng

Chad reste hem tidigare från Florida för att stoppa Gabis lömska företagskupp, men nu blir även indragen i Gwen och Jakes svartsjukedrama. ”Jag vill ha dig i min säng”, kurrar Gwen förföriskt. Chad klargör att han bad henne att spionera på Gabi, men längre än så är han inte beredd att ta deras samarbete. Gwen hävdar att hon bara vill låtsas vara otrogen för att göra sin man svartsjuk. Hon överraskar Chad med en kyss när hon tror att Jake är på väg – men istället är det Gabi, som fångar deras oanständiga pose med sin mobilkamera och hotar med att skicka bilden till Abigail. Senare kommer Mr. Shin förbi och berättar att affärsmiddagen blev lyckad ändå, tack vare kundens och Jakes gemensamma intresse för revbensspjäll. En fjäder i hatten för Jake alltså, som tidigare blev anklagad för att ha saboterat affären med sitt dåliga bordsskick.

Misslyckat envarsgripande

Eve försöker dölja sig bakom en peruk och mörka solglasögon, men Claire genomskådar fasaden och konfronterar henne i parken. Hon vet att Eve är skyldig till bombdådet i kyrkan och Bens kidnappning och kräver att hon överlämnar sig själv till polisen. Eve har förstås inga planer på det, men erkänner att hon inte blir nöjd förrän Ben Weston får uppleva samma smärta som hon själv gör efter sin dotters död.

Drogad igen

Ben blir förvånad när han kommer till Marlenas kontor för att ha en terapisession och istället möts av plågoanden Vincent, som tidigare utsatte honom för hjärntvätt. Ben greppar tag i skurken och kräver att få veta var Marlena är, men släpper honom omedelbart när Vincent säger åt honom. Hans undermedvetna har programmerats för att lyda sin mästare. Därför kommer han även att döda sin fru. Ben vägrar och hotar med att hålla sig borta från Ciara istället för att inte kunna skada henne. Vincent inser att Ben behöver en sista dos med sinnesförändrande droger. ”Se det som en prestationshöjande drog för psykopater.” Senare när Ben tar en promenad över torget med Ciara, kan han inte låta bli att börja dra i hennes halsband, som för att strypa henne!

Nästa avsnitt
✓ Sami ser till att Eric och Nicole får besöksförbud från hennes dotterson.
✓ Marlena och Kate är oense om vad som är bäst för Allies son.
✓ Sarah och Xander har en romantisk eftermiddag.

En kommentar

  1. Denna Sami ställer bara till det. Eve är inte trevlig, hon var även otrogen med sin dotters kille inte normalt.

Lämna en kommentar