TISDAG 29 SEPTEMBER 2020 · Nicole hjälper Allie att förlösa sitt barn, till Samis stora förtret. Eve avslöjar sina elaka planer. Ciara och Claire försöker lista ut vem som har rövat bort Ben. Jake och Gwen flyttar in till DiMeras herrgård.

Slipsmördaren 2.0

Ciara får hjälp av Claire med att göra en lista över personer som kan ha rövat bort Ben. Den reformerade seriemördaren har många fiender och listan blir lång, men till slut lyckas tjejerna avgränsa den rejält och inser att Eve Donovan måste ligga bakom det här. Det har de förstås helt rätt i. Ben har blivit frihetsberövad av Eve som nu avslöjar sina elaka planer – hon ska hjärntvätta honom till att bli ”Slipsmördaren” igen och döda sin nya fru!

Det blev en pojke

Grälet med Sami orsakar en alldeles för tidig förlossning för Allie och nu måste hon föda sitt barn redan i åttonde månaden. Hon kräver att hennes mamma håller sig borta och vill hellre ha Nicole till förlossningscoach. En besviken Sami blir tvungen att vänta i receptionen. Till slut föder Allie en liten pojke som verkar vara frisk, men behöver neonatal vård på grund av sin tidiga födsel. Allie blir erbjuden att hålla sitt barn först, men hon tackar nej eftersom för att inte göra det svårare att adoptera bort honom. Sami hade hoppats att Allie skulle ändra sitt beslut när hon väl födde barnet, men så verkar det alltså inte bli.

Chads dolda agenda

Chad och Gabi får inneboende gäster i DiMeras herrgård i dag. Jake och hans excentriska flickvän Gwen flyttar in, trots vilda protester från Gabi. Chad hävdar att han ser fram emot att lära känna sin bror, men senare han mer intresserad av att bilda en pakt med Gwen för att bli av med Gabi för gott. Gabi förnekar att hon skulle ha några känslor för Jake, men är ändå märkbart besviken över att han har återförenats med sin flickvän. Vi har nog många härliga intriger och besvärliga situationer att vänta när dessa fyra bor under samma tak!

Nästa avsnitt
✓ Bens tortyr börjar.
✓ Hope, Shawn, Ciara och Claire reser till New York för att leta efter Ben.
✓ Sami är upprörd över att Nicole kommer emellan henne och Allie.
✓ Sonny och Will får veta att barnet har fötts.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.