LÖRDAG 16 MAJ 2020 · Stefano kräver att Chad slutför sitt dödliga uppdrag. Nicole tänker bevisa vilka Mackenzies föräldrar egentligen är. Maggie ber Eric om ursäkt.

Kärlekschippet

Det må vara lördag, men det hindrar oss inte från att avnjuta ett sprillans nytt Våra bästa år på Playdays! I dag berättar Stevano för sin hypnotiserade son att Marlenas mikrochip är på plats och att det nu bara är en tidsfråga innan hon blir hans nattens drottning igen. ”Synd att Marlena behövde bli hjärntvättad” tycker Chad, men hans far vill inte kalla det hjärntvätt. ”Chippet gör henne bara mottaglig för min kärlek och låter henne uttrycka sin kärlek för mig.” Låter romantiskt. Stevano är lite besviken på Chad, eftersom han inte har fullföljt sina dödliga uppdrag. Chad har diverse ursäkter för att Kate och Gabi fortfarande lever, men lovar att det ska bli gjort. Senare lever Kate farligt när Chad beväpnar sig med en kniv och är beredd att gå till angrepp!

Nicole samlar bevis

Xander har dåliga nyheter åt sin farbror i dag – deras exfru Nicole hotar med att avslöja babyförväxlingen. Maggie avbryter och undrar vad herrarna pratar om för hemligheter, så Xander erbjuder sig att berätta hela sanningen – att han friade till hennes dotter i går kväll och hon tackade ja. Maggie ser fram emot att bli hans svärmor och åker till sjukhuset för att gratulera Sarah. Samtidigt står Nicole inför ett riktigt dilemma – ska hon berätta sina misstankar om babyförväxlingen och riskera att göra Eric förtvivlad? Hon bestämmer sig för att skaffa bevis först genom att ta ett DNA-prov från barnet, men när hon ska lämna sjukhuset för att även ta ett prov från Brady, blir hon stoppad av en ilsken Xander som vägrar låta henne avslöja sanningen.

Nästa avsnitt
✓ Nicole och Kristen har ett våldsamt gräl.
✓ Hope vill veta vad hon ställde till med när hon var Gina.
✓ Stefano gör framsteg med Marlena.
✓ Chad går till angrepp mot Kate och Gabi.

En kommentar

  1. Hoppas det inte är sista avsnitten .Trots Corona. som hela världen drabbats av Själv satt jag i karantän i Spannien först, men hade turen att få komma hem till Sverige. Karatän fortsätter men man är hemma i allafall.,

Lämna en kommentar