MÅNDAG 28 SEPTEMBER 2020 · Bens förflutna kommer tillbaka och plågar honom. Ciara och Claire bestämmer sig för att samarbeta. Allies förlossning börjar. Chad får veta att Gabi har nästlat sig i på DiMera bakom hans rygg.

Hämnden är ljuv

Ben får en chock när hans kidnappare avslöjar sin identitet. Eve Donovan ligger bakom hela den här komplotten och målet är förstås att hämnas för sin dotters död. När Ben dömdes för mordet på sin syster hoppade Eve att han skulle bli avrättad, men till hennes stora besvikelse lyckades han komma undan igen så nu måste hon ta lagen i egna händer. Eve berättar att hon gömde sig i kyrkan och såg hur lycklig han var för att gifta sig med sin vackra Ciara, men han är en seriemördar och förtjänar inte att vara lycklig. ”Bara döda mig om du tänker göra det”, vrålar Ben, men Eve anser att döden vore ett alldeles för lindrigt straff för honom. Hon vill att han ska känna samma smärta som hon har känt sedan hon förlorade Paige. Visserligen har inte Ben någon dotter, men han har en fru. ”Jag ska inte döda Ciara – du ska göra det”, tillägger hon illmarigt!

Sami får inte vara med

När Allie verkar få förlossningsverkar redan i åttonde månaden tror Sami att det är så kallade Braxton Hicks. Men när hennes vatten går, inser alla att det är allvar. Allie är på väg att föda sitt barn för tidigt och måste åka till sjukhuset. Sami envisas med att vara ett stöd åt sin dotter, trots att Allie hellre vill ha Nicole vid sin sida. På sjukhuset blir Eric tvungen att bokstavligen släpa ut sin upprörda syster, när hon vägrar respektera sin dotters önskan. Istället blir det Nicole som håller Allie i handen medan Sarah förlöser hennes barn.

Huset fullt?

Chad blir irriterad när han kommer hem från sin resa till Florida och upptäcker att Gabi har nästlat sig in i bolaget igen. Hon har lyckats charma styrelsens ordförande Li Shin genom att rädda en viktig affärsuppgörelse åt DiMera. Chad påpekar att Gabi blev avskedad av en anledning, men Mr. Shin verkar inte bry sig om det. Senare får både Chad och Gabi en chock när Jake och Gwen dyker upp i herrgården med packade väskor. Gwen har övertalat sin pojkvän att kräva sin arvsrätt och flytta in till sitt familjehem!

Nästa avsnitt
✓ Ciara och Claire inser att Eve har kidnappat Ben.
✓ Ben blir förskräckt när Eve avslöjar sina ondskefulla planer.
✓ Nicole hjälper Allie att föda sitt barn.
✓ Gwen och Jake flyttar till DiMeras herrgård.

2 kommentarer

  1. Eve-det var oväntat! Jag trodde att det var Jordan som låg bakom kidnappningen av Ben. Trodde inte hon var död trots allt. Men Ben har många som vill honom illa. Han kommer ALDRIG låta Eve komma undan med detta! Jag har aldrig gillat Eve, hoppas den häxan försvinner iväg på sin kvast långt bort!

  2. Håller med dig fullt.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.