ONSDAG 20 MAJ 2020 · Nicole anförtror sina misstankar för Abe. Hattie kräver att Roman lägger korten på bordet. Eric litar inte på Xander. Ben och Ciara njuter av att äntligen få vara tillsammans.

Skam den som ger sig

Nicole är övertygad om att Xander ligger bakom en lömsk babyförväxling och att lilla Mickey egentligen är Kristen och Bradys dotter, men provsvaren motbevisar hennes teori. Enligt dem är barnets och Kristens DNA inte alls kompatibelt. Nicole blir förvånad, men konstaterar att det här inte behöver betyda något. Det är knappast första gången som provsvar fifflas med i Salem. Medan hon grubblar över det här, dyker Abe upp och undrar vad som pågår. Nicole inser att hon behöver en pålitlig vän att diskutera det här med, så hon väljer att anförtro sina misstankar för Abe. Nästa steg blir att leta rätt på doktor Raynor och tvinga fram sanningen ur henne. Samtidigt som Nicole går vidare med sin utredning, gör Xander allt han kan för att sopa igen sina spår och skrämmer den mutade labbteknikern till tystnad. Det är bäst att han tar med sig deras hemlighet i graven – annars ska Xander se till att han gör det. Senare springer Nicole på Xander utanför puben och låtsas att hon har släppt sina ”galna misstankar” och accepterar att Eric och Sarah är flickans föräldrar. Xander drar en lättnadens suck, men anar inte att Nicole fortsätter sin bevisjakt och inte kommer att ge upp förrän sanningen är avslöjad.

Varför vill Nicole så gärna ta reda på sanningen? Arianne Zucker förklarar:

”Det är inte som att Nicole valde att vara nyfiken. Det här bara ramlade i hennes knä. Nu är hon nyfiken och vill veta helt säkert. Två personer som hon älskar högeligen borde förmodligen få veta sanningen.”

Från: Soap Opera Digest

Dubbla signaler

Hattie har fått nog av Romans blandade signaler och i dag kräver hon klara besked – finns det en framtid för dem? När Roman duckar frågan blir Hattie irriterad och bestämmer sig för att dumpa både honom och sitt jobb på puben. Hon börjar packa en väska och planerar att lämna stan, men Roman ber henne att stanna. Ben njuter av sin nyfunna frihet tillsammans med Ciara. Paret checkar in på Salem Inn för att få vara tillsammans på tu man hand och njuter av en sensuell dusch och kinamat i sängen. Efter alla motgångar måste vi hålla med om att de är värda det!

Nästa avsnitt
✓ Stefano friar till Marlena.
✓ Chads märkliga beteende väcker misstankar.
✓ Hattie fattar ett oväntat beslut om sin framtid.
✓ Chad bjuder Tony och Kristen till en speciell familjeträff.

3 kommentarer

  1. Har fått en tanke , det kanske är Rex & Saras baby??

  2. Jag undrar vart torsdag och fredagsavsnitten tog vägen. ?? Jo ciara och ben är klart värda att va tillsammans efter så långtid

  3. Rex och Sarahs baby? Hmm, jag hade en annan tanke. Jag tänker på Gabi, om det kan vara hon som är mamman…och Brady är pappan. Dr Rolf gjorde säkert något ingrepp på Gabis livmoder när hon var i fängelset och blev attackerad! Hon kan ju inte få barn nu efteråt. Ja vi får se men det har varit en av teorierna jag haft. hmm…

Lämna en kommentar