BEN & CIARA・Ciara vill ha tillbaka Ben… och sen brakar hela helvetet loss!

Bens svåra beslut

När Ben räddade Ciara från en brinnande stuga för några veckor sen och frikändes från alla anklagelser om kidnappning och mordbrand, verkade inget längre stå i vägen för deras lycka. Därför blev Ciara måttligt besviken när Ben valde att avsluta deras förhållande – av rädsla för att skada henne. När han var nära att döda sin egna syster i en våldsam sammandrabbning, insåg Ben att ondskan fortfarande finns kvar inom honom och bara väntar på att komma upp till ytan igen och skada ett oskyldigt offer – kanske till och med Ciara. Han älskar henne för mycket för att låta det hända, så därför bestämde han att det vore bäst för alla inblandade om de gick skilda vägar. Ciara är övertygad om att Ben bara har fastnat i en självuppfyllande profetia och att han behöver hennes hjälp för att ta sig ur den. Han har ju trots allt räddat hennes liv flera gånger, så hon är säker på att han aldrig skulle kunna göra henne illa.

Ciara ger inte upp

Men när Ciara får veta att Ben har blivit anställd av Stefan DiMera igen, blir hon orolig och går till DiMeras herrgård för att konfrontera honom. Ben förklarar att han är anställd som personlig livvakt åt Chloe och hennes barn, som är hotade till livet av en mexikansk drogkartell, så hans uppdrag den här gången är att rädda kvinnor – inte skada dem. Men han står fast vid sitt beslut att inte ha något förhållande med Ciara. Robert Scott Wilson (Ben) förklarade den svåra situationen för tidningen Soap Opera Digest nyligen. ”Ben säger typ att ’Du måste hålla dig borta från mig. Jag kan inte ha dig i närheten av DiMeras herrgård. Det är en farlig plats.’ Det sista som Ben vill är att utsätta Ciara för fara. Men hon är en tuff tjej, så hon dyker upp ändå och övertygar Ben om att de kan få det att fungera.”

Farlig kärlek

Paret delar en kyss, men den blir abrupt avbruten. ”En lönnmördare skjuter genom fönstret och tror att Ciara är Chloe. Så nära är det att Ciara blir dödad” förklarar Wilson. Efter den skrämmande händelsen upprepar Ben att han är farlig att omge sig med, medan Ciara envist hävdar att inte ens en skottlossning kan skrämma bort henne från sin pojkvän. ”Det som Ben försökte varna Ciara för händer tio gånger om” konstaterar Wilson. ”Riskerna blir ännu större. Hur mycket Ben än vill vara med henne, så vet han att det inte går.” □

Lämna en kommentar