ONSDAG 5 FEBRUARI 2020 · Roman förstår att Kate gömmer en övernattningsgäst i badrummet. Kristen gillrar en fälla åt Gabi. John och Marlena får veta att Stefano är tillbaka i Salem.

Kates hemliga nattgäst

Ännu en dag gryr i Salem och Kate blir förskräckt när hon vaknar upp med ”Stevano” bredvid sig i sängen. Hon gick med på att låta honom gömma sig i hennes rum, men inte att de skulle dela säng. Panik utbryter när Roman bankar på dörren och ryter att Kate är försenad till jobbet. Stefano tvingas gömma sig i badrummet medan Kate släpper in Roman, som hittar en herrsko på golvet och förstår att hon har haft sällskap över natten. Kate hittar på en ursäkt som han inte går på och hela situationen utvecklas till en dråplig sängkammarfars. Samtidigt får John och Marlena dåliga nyheter. Bevis tyder på att Stefano DiMera är tillbaka i Salem – eller åtminstone har varit det. Marlena vägrar låta sin gamla fiende förstöra hennes jul, så hon tänker fortsätta att leva sitt liv som vanligt. Hon beger sig till puben och går upp till Kates rum för att lämna en julklapp – ovetande om att Stefano väntar på andra sidan dörren!

Spår av en prinsessa

Rafe fortsätter att leta bevis i skurkarnas gömställe, samtidigt som ”Hope” försöker vilseleda honom med falska teorier. Rafe blir förvånad när han hittar en prinsesskrona och bestämmer sig för att ta med den till polisstationen och undersöka fingeravtryck. Under tiden fortsätter ”Hope” att dölja sina spår, när Kate dyker upp för att undersöka om Stefano kan återvända till lokalen. Damerna drabbar samman i ett riktigt praktgräl och Kate får en örfil av prinsessan, samtidigt som Rafe dyker upp och undrar vad som pågår. Ungefär som vi alla gör.

Kristen gillrar en fälla

Gabi blir hoppfull när det verkar som att Kristen är intresserad av att sälja sina aktier till henne ändå. De pratas vid på telefon och bestämmer sig för att träffas efter jul och sluta en uppgörelse. En stund senare ringer Kristen till Chad och erbjuder honom att köpa aktierna. I själva verket har hon inga planer på att sälja dem över huvud taget, utan gillrar bara en fälla åt sina fiender inför sin storslagna comeback till Salem!

Nästa avsnitt
✓ Stefano är frestad att avslöja sig för Marlena.
✓ Kayla och Justin planerar en romantisk jul.
✓ Rafe ifrågasätter varför ”Hope” och Kate bråkar.
✓ JJ erkänner sitt missbruk för sina föräldrar.

2 kommentarer

  1. Det har blivit så konstigt med Stefano å Gina så är det Katie. Hoppas att det snart blir normalt igen å att Gabi åker dit. Hon har blivit så grymt elak.

  2. Fattas torsdag å fredags avsnitt

Lämna en kommentar