MÅNDAG 20 MAJ 2019・Xander vägrar ge Nicole skilsmässa och återupptar sin utpressning. Lani ljuger för Ciara för att hålla Ben borta från David. Hope märker att Rafe har tagit av sig vigselringen. Sarah får veta att Nicole har vänt Eric ryggen.

Xander släpper inte Nicole

Nicole Walker har undkommit döden – men hennes sadistiske make blir hon inte av med så lätt. “Min fru lever!” utbrister Xander glädjande när han hamnar öga mot öga med Nicole – och tvingar på henne en saftig kyss! Ingen anar förstås att Xander ligger bakom Hollys “död” och har gömt undan flickan någonstans. Nicole kräver en omedelbar skilsmässa nu när Xander inte har någon hållhake på henne längre – inspelningen där hon erkänner mordet på Deimos brann upp i samband med explosionen i Nashville. “Det trodde vi att du också gjorde och ändå står du här livs levande”, påpekar Xander och avslöjar att även inspelningen klarade sig – och han har den fortfarande i sin ägo. Xander förstår att hans fru är bedrövad av sorg efter sin dotters död och behöver hans stöd mer än någonsin nu – och inspelningen ska garantera att hon inte slipper undan den heller!

Sarah tar strid för Eric

Sarah blir förvånad när Eric berättar att Nicole har vänt honom ryggen och anser att han inte tog sitt ansvar för hennes dotter. Sarah är säker på att Nicole inte menar sina hårda ord, utan bara försöker hitta en logisk förklaring till något som inte är logiskt. Hon erbjuder sig att prata förstånd med Nicole. Eric säger nej, men Sarah bestämmer sig för att göra det ändå.

Rafes nya liv

Rafe vaknar upp till en ny och deprimerande tillvaro i dag – fylld av ångest för sitt utspel i går som kostade ett litet barn livet. Lani vägrar låta honom skuldbelägga sig själv för att ha försökt rädda Holly. Hon hade gjort precis likadant i hans situation. Hon vägrar låta Rafe sitta hemma och deppa, utan föreslår att de går till parken med David istället och matar ankorna. Kan det här vara en försmak på Rafes nya familjeliv? Ciara vill hjälpa Ben med sin önskan att bli en del av sin nyfunna systersons liv. Hon går hem till Rafe för att prata med honom om saken, men blir genast motarbetad av Lani, som hävdar att David har feber och därför måste stanna inomhus i dag. Men senare när Ben och Ciara är ute på en promenad, får de syn på Rafe och Lani med barnvagnen på stan och förstår att Lani ljög. Hope blir bedrövad när hon träffar Rafe och märker att han har tagit av sig vigselringen. Hon bestämmer sig för att begära skilsmässa, till Ted Laurents stora förtjusning! □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.