TORSDAG 16 JUNI 2022 • Jan riskerar missfall när hon får tidiga förlossningsvärkar. Clyde ger Lucas ett skumt erbjudande. Abigail besöker Gwen i fängelset.

Kommer barnet att klara sig?

Jan Spears har varit besatt av Shawn sen de var tonåringar och tack vare lite hjälp från djävulen är hon nu gravid med hans barn. Jan kan glädja sig åt att Shawns äktenskap med Belle knakar i fogarna, men situationen skulle förstås se helt annorlunda ut om det ofödda barnet inte var en del av ekvationen. Därför står mycket på spel i dagens avsnitt när Jan plötsligt drabbas av kraftiga smärtor i magen och måste åka till sjukhuset, där det konstateras att hon har fått förlossningsvärkar alldeles för tidigt och riskerar att förlora barnet. Shawn är mitt uppe i en konfrontation med sin fru, efter att ha fått veta att hon tillbringat natten med EJ i DiMeras herrgård, när han får telefonsamtalet från Marlena som berättar vad som hänt. Han skyndar sig till sjukhuset för att stötta Jan, som är djupt orolig över att förlora barnet som hon redan älskar. Samtidigt påpekar EJ något för Belle som vi nog alla tänker innerst inne – att det bästa för alla kanske vore om barnet faktiskt inte överlever.

Skumma affärer och syskongräl

I torsdagens avsnitt ser vi även Clyde Weston försöka övertala Lucas att bli hans affärskompanjon, Susan Banks som känner en främmande närvaro (Leo!) i DiMeras herrgård och Abigail har ett möte med sin halvsyster Gwen i fängelset som blir allt annat än trevligt. Kolla in hela det händelserika avsnittet själv på Playdays nu!

Nästa avsnitt
✓ Jan föder barnet.
✓ Chad gör en fasansfull upptäckt.
✓ Grunden läggs för ett nytt mordmysterium där alla är misstänkta!

Lämna en kommentar